kacperw Napisano 5 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2016 13 minut temu, haneczka019 napisał: To nie ma znaczenia. Możesz wypełnić wszystko drukowanymi, ale nie musisz. Rozumiem.
vento09 Napisano 5 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2016 Po fakcie w sumie pytam, ale ciekawość mnie zżera. Jak jest pytanie o dzieci, to jak mam dziecko w wieku np. 25 lat to całkiem to ignoruję i wpisuję 0? Bo na dole pisało, że uwzględniamy tylko dzieci poniżej 21 lat.
PiterSV Napisano 5 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2016 Jak ten czas leci! Zgłoszenia są przyjmowane do 23:59 w poniedziałek?
heretyk Napisano 5 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2016 11 minut temu, PiterSV napisał: Jak ten czas leci! Zgłoszenia są przyjmowane do 23:59 w poniedziałek? Nareszcie koniec idiotycznych postów i teraz tylko 6 miesięcy wyczekiwania aby 2 maja dowiedzieć się, że your entry HAS NOT BEEN SELECTED.
sly6 Napisano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 5 Listopada 2016 dzieci uwzględnia sie do 21 lat.. Jak jest dziecko starsze i ma się jedno to ne wpisujemy i dajemy 0 co do adresu email to ważne aby sprawdzać później spam bo mając gmail możesz dostać tam wiadomość. Ludzie wpisują z różnych portali adresy. loteria trwa do czasu opisanego na stronie plus regulaminie. I nie żadne 23:59
sly6 Napisano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 5 Listopada 2016 polskiego czasu to będzie godz. 18:00 7 listopada. a sprawdzanie wyników tez będzie o godz 18:00 2 maja.
Łukasz90 Napisano 5 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2016 Ale jeżeli zamiast Krakow wpisałem Cracow to też powinno przejść? Na szczęście z imieniem zrobiłem poprawnie .
sly6 Napisano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 5 Listopada 2016 i przejdzie lecz na przyszłość pamiętaj aby za dużo nie zmieniać.
prem Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2016 Szaman zacznij odliczać od 9 listopada chyba za masz inny plan. Do końca kwietnia będzie cisza w tym wątku. Później się zacznie Zycze wszystkim powodzenia a szczególnie Tobie Szaman wiem ze bardzo chcesz i TO TWOJE WIELKIE MARZENIE. Oby się spełniło. POWODZENIA
Dario1974 Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2016 Mam pytanie zwiazane z kodem miejscowosci jak i ulica....Nie wiem wlasnie czy w kodzie wpisujemy ta kreske czy tez nie..? No i adres....ulice z numerem budynku.? I tez czy wszystko razem czy moze rozdzielic "Nazwe ulicy" spacja z "Numerem budynku"...?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.