fredy Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Napisano 12 Października 2016 Radio w chicago na fali 99.9 chyba nazywa się Polski fm, audycja była wczoraj ok 8 rano, wypowiadala sie Pani adwokat sie wypowiadała , podała nawet numer kontaktowy 3126448000
Dario1974 Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Napisano 12 Października 2016 Witamy... Jestesmy tutaj nowym forumowiczem a widze ze duzo osob jest tutaj zorietowanych...wiec kto pyta nie bładzi...Szukalismy zawodu mojej zony pod tym adresem O*Net Online Database, ale nie znalelismy...Hmm nie wiem czemu...Zona skonczyła licencjat na kierunku Pedagog...Szukalismy i nie modlismy znalezc....Moze ktos podpowie czy sie kwalifikuje do startu o zielona karte..? Przepraszam za trzcionke bo dzis to chyba juz jakas złosliwosc rzeczy martwych na nas padła i dzieja sie cuda z komuterem...Dziekujemy za Pomoc i Pozdrawiamy
KaeR Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Napisano 12 Października 2016 Witamy... Jestesmy tutaj nowym forumowiczem a widze ze duzo osob jest tutaj zorietowanych...wiec kto pyta nie bładzi...Szukalismy zawodu mojej zony pod tym adresem O*Net Online Database, ale nie znalelismy...Hmm nie wiem czemu...Zona skonczyła licencjat na kierunku Pedagog...Szukalismy i nie modlismy znalezc....Moze ktos podpowie czy sie kwalifikuje do startu o zielona karte..? Przepraszam za trzcionke bo dzis to chyba juz jakas złosliwosc rzeczy martwych na nas padła i dzieja sie cuda z komuterem...Dziekujemy za Pomoc i Pozdrawiamy Zobacz guidance counsellor http://www.onetonline.org/link/summary/21-1012.00
Dario1974 Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Napisano 12 Października 2016 Zobacz guidance counsellor http://www.onetonline.org/link/summary/21-1012.00 Dziekujemy za podpowiedz ......Z tego co widze to żona kwalifikuje sie do startu w programie....(SVP-8 and above) Nie jestem pewnien ale ten wskaznik to chyba jest na wysokim poziomie...?
Harv24 Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Napisano 12 Października 2016 Zona kwalifikuje sie do startu w programie na podstawie wyksztalcenia! Ludzie, co Wy z tymi zawodami wyskakujecie. Napisze jeszcze raz. Masz mature lub wyzej - skladaj zgloszenie kwalifikujesz sie!!! Jak tego nie masz to wtedy kombinujesz z zawodami!!!
Dario1974 Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Napisano 12 Października 2016 Zona kwalifikuje sie do startu w programie na podstawie wyksztalcenia! Ludzie, co Wy z tymi zawodami wyskakujecie. Napisze jeszcze raz. Masz mature lub wyzej - skladaj zgloszenie kwalifikujesz sie!!! Jak tego nie masz to wtedy kombinujesz z zawodami!!! Nie jestem pewnien dlatego pytam... Lepiej sie zapytac i byc pewnym a nie kombinowac.... Mysle ze po to jest forumu zeby zadawac pytania i czynnie brac udział w nim a przy okazj pomoc innym... By najmniej tak mi sie wydaje.. Składajac aplikacje chcielibysmy sie dowiedziec cos nie cos na ten temat....prosze o wyrozumiałosc. Dziekuje
Joanna30 Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Napisano 12 Października 2016 Jeśli spełniacie wymóg wykształcenia, to w ogóle nie zajmujsie sobie głowy zawodem
magic1803 Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Napisano 12 Października 2016 Kizielu ten opis stanowiska to bazujac na mojej wiedzy to raczej senior system engineer w branzy np automatyki , automotive, informatycznej lub pokrewnej elektrycznej, Opis idealnie pasuje dla pracownika np designera w RD center oczywiscie mozemy to podciagnac pod inzyniera elektryka ale bardzo mocno naciagajac termin inzynier elektryk bo to wiedza nabyta podczas studiow i rozszerzania przez wiele lat pracy po ukonczeniu uczelni, mysle ze min 5lat pracy na takim stanowisku oraz wczesniejsza praca na podobnych zaraz po studiach. Oprogramowanie wymienione w tymopisie to oprogramowanie badawczo rozwojowe i zadna osoba nie jest w stanie sie tego nauczyc w domu czy z tutoriali na yt bo takie nie istnieja to jest know how nabyte przez doswiadczenie... magic1803 wg mojej opini to bedziesz cos miedzy general operative a electrical asembler z tym ze electrical to bardzo mocno naciagniete w odniesieniu do twojej sytuacji.. Proba tlumaczenia ze jestes elektrykiem bo posiadasz sepy jest jak twerdzenie ze jestes kierowca zawodowym maja tyko karte rowerowa i jest skazane na niepowodzenie. Musisz szukac innej opcji bo sie rozczarujesz. Witam,Ja nie chcę samym SEP-em się podpierać. Przez ten okres współpracy pracowałem jako mistrz,brygadzista czy kierownik bez pieczątki,dostawałem ludzi,sprzęt,projekt i prowadziłem budowę od A do Z. Chodzi mi tylko o to czy taki wykonywany zawód kwalifikuje mnie i jak to trzeba by było udokumentować, czy wystarczy że ta firma wystawi mi referencje,czy sobie głowy nie zawracać.
Dario1974 Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Napisano 12 Października 2016 Jeśli spełniacie wymóg wykształcenia, to w ogóle nie zajmujsie sobie głowy zawodem Jeszcze mam takie pytanie.....Zona jest po Licencjacie.....to ktore wykształcenie poprawie zaznaczyc..? Nie chciałbym zrobic błedu.....Przepraszam ze tak wypytuje ale jestem laikiem w takich rzeczach... A jesli jest jeszcze na szkole inzynierskiej to zmienia postac rzeczy.? Czy tylko licencjat zaznacza sie jako juz zdobyte wykształcenie..?
ania38 Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Napisano 12 Października 2016 hej mam pytanie.. ostatnio kolezanka sie mie pytala czy jesli ma ukonczone techniukum a nie ma zdanej matury to czy moze startowac w GC?? hhhmmm odpowiedzialam ze nie wiem .. a moze wy wiecie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.