sly6 Napisano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Napisano 31 Października 2016 Wpisz i tam podobnie I tak po losowaniu i wygranej wypełnisz juz inne formularze.
cyganq Napisano 31 Października 2016 Zgłoś Napisano 31 Października 2016 Witam. w pytaniu nr 8 b c d(CHODZI O ADRES). Jeśli mieszkam na wsi Kobylniki 17 to jak powinnam to wpisac tylko w 8d (miejscowosc) czy rowniez w 8b. Proszę o pomoc u nas nie ma ul. a ja juz się pogubialam dziekuje! ale czy jesli adres wpisze w 8b zamiast 8d to mnie nie dyskwalifikuje? nie odrzuci przez to mojej szansy?
Dublin Napisano 31 Października 2016 Zgłoś Napisano 31 Października 2016 koko_dżamboPisalem ze jak robi sie selfie smartfonem to jest sie za blisko i glowa za duza, niech ci ktos zrobi zdjecie nieco dalej i wtedy bedziesz mogl prawidlowo skadrowac....
sly6 Napisano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Napisano 31 Października 2016 Cyganq wpisz jak Ci napisałem Możesz jedno pole opuścić Dyskwalikacja jest za podwójne wysłanie za zdjęcie użyte z innej loteri
koko_dżambo Napisano 1 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2016 Dnia 31.10.2016 o 08:51, Dublin napisał: koko_dżambo Pisalem ze jak robi sie selfie smartfonem to jest sie za blisko i glowa za duza, niech ci ktos zrobi zdjecie nieco dalej i wtedy bedziesz mogl prawidlowo skadrowac.... ale zdjęcie robił mi fotograf i nie wiem czy już jest ok i czy muszę po nim jeszcze coś poprawiać
myers Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 Witam, idziemy dzisiaj zrobic zdjecia i teraz mam pytanie, czy musimy robic zdjecie naszemu 2 tygodniowemu dziecku? jesli tak to sa jakies specjalne wytyczne co do zdjec tak maluch dzieci/noworodkow? pozdrawiam
sly6 Napisano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 tak trzeba robić te wytyczne opisaliśmy na forum jak kto robić.
kacperw Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 Czy w zgłoszeniu o GC dajemy polskie znaki w imionach etc, czy nie?
Radosław Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 Obecnie komuś też nie ładuje się strona dvlottery.state.gov?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.