Skocz do zawartości

Loteria Wizowa 2018 Rejestracja Od 4 Października Do 7 Listopada

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2 godziny temu, sepes napisał:

Witajcie.

A ja dzisiaj po przeczytaniu wątku i informacji o zdjęciach sprawdziłem jakie wysłałem w tej edycji i w latach poprzednich. I tak:

DV2014 - zdjęcia prawidłowe - wylosowany (ale zrezygnowaliśmy z wyjazdy przed otrzymaniem wizy)

DV2015 - zdjęcie kompozycyjnie, wymiarowo prawidłowe - ale z KOLCZYKAMI u  żony - niewylosowane 2 zgłoszenia

DV2016 - zdjęcie kompozycyjnie, wymiarowo prawidłowe - ale z KOLCZYKAMI u  żony - niewylosowane 2 zgłoszenia

DV2017 - zdjęcie kompozycyjnie, wymiarowo prawidłowe - ale z KOLCZYKAMI u  żony - niewylosowane 2 zgłoszenia

DV2018 - zdjęcia prawidłowe - czekamy :)

Zdjęcia za każdym razem robiłem sam i później edycja w PT albo innym programie. DV2014 pokazuje że takie zdjęcia mogą być i nie muszą być od fotografa. Jakoś wcześniej na te kolczyki w ogóle nie zwracałem uwagi. W sumie w instrukcji z tymi kolczykami chyba nie jest tak konkretnie nic napisane. Może to przypadek, a może nie ale tak to wygląda u nas. Czekamy teraz na DV2018. Powodzenia!

Kolczyki nie wpływają na nic, chyba że są to klipsy, które powodują zasłonięcie znacznej części płatka ucha tak, że programy do biometrii się gubią.

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Znacie jakie przypadki gdzie komu odmówiono wizy na rozmowie z konsulem przez "zbyt dużą twarz" na zdjęciu zgłoszeniowym? Teraz się skapnalem ze moja twarz ma ok. 80% gdzie zalecane jest 56-69% i nie wiem czego się spodziewać bo reszta zdjęcia bez zastrzeżeń pod każdym kątem. Dodam, że zostałem wylosowany na DV-2017 i czekam na interview.

Napisano
Dnia 6.11.2016 o 01:01, prem napisał:

Szaman zacznij odliczać od 9 listopada chyba za masz inny plan:D. Do końca kwietnia będzie cisza w tym wątku. Później się zacznie:D Zycze wszystkim powodzenia a szczególnie Tobie Szaman wiem ze bardzo chcesz i TO TWOJE WIELKIE MARZENIE. Oby się spełniło. POWODZENIA

Dzięki stary. Ja również życzę Wam wszystkim a Tobie Prem przede wszystkim....przecież z kimś muszę tą firmę w USA założyć :)

Trampek wygrał więc można myśleć, że marzenia jednak się spełniają:) 

TO CO??? ODLICZMAY ?

ZOSTAŁO JESZCZE godzin: 4174 

Napisano
Dnia 7.11.2016 o 19:37, motorolnik napisał:

Tak z ciekawości zapytam rezydentów forum - czy historia zna przypadki gdy ktoś został wylosowany i zrezygnował a potem został wylosowany ponownie?

JA coś kojarzę , że na tym forum jakiś ktoś wylosowany został 2 razy. Za 1 razem zrezygnował 

Napisano
19 minut temu, Labs92 napisał:

Znacie jakie przypadki gdzie komu odmówiono wizy na rozmowie z konsulem przez "zbyt dużą twarz" na zdjęciu zgłoszeniowym? Teraz się skapnalem ze moja twarz ma ok. 80% gdzie zalecane jest 56-69% i nie wiem czego się spodziewać bo reszta zdjęcia bez zastrzeżeń pod każdym kątem. Dodam, że zostałem wylosowany na DV-2017 i czekam na interview.

wydaje mi się, że jeżeli zdjęcie nie jest prawidłowe to nie zostaniesz po prostu wylosowany, ale nie wiem na 100%

Napisano
Teraz, szaman napisał:

wydaje mi się, że jeżeli zdjęcie nie jest prawidłowe to nie zostaniesz po prostu wylosowany, ale nie wiem na 100%

Jak nie zostane wylosowany, jak już zostałem i mam nadany nr CN? Własnie dwie opcje - albo zdjecie jest jednak akceptowalne albo na rozmowie u Konsula sie dowiem ze jednak nie moga mi przyznac ;/

Napisano
1 minutę temu, szaman napisał:

To po co sie odzywasz?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...