prem Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2017 Kończta mi z tą polityka wystarczy mi że w Polsce na każdym kroku wku...a mnie PiS. A to w Skarbówce Vat to ZUS mi podniasa jak pójdę do Mopsu nie dostatne 500plus bo mnie pit z 2014 r nie lapie zaznaczam 2014roku. Ide do lekarza w piatek a on do mnie ze w piatki nie lubi przyjmować(ta historia wydarzyła sie naprawdę). Studiowałem 5 lat uczyłem się pilnie w szkole z dobrymi wynikami(dziś nic z tego nie mam) a jak otwieram Facebooka i patrze w tv to widzę ze im głupszy tym większa karierę robi w PL bo ma znajomości!!! A Ci zdolni albo zagranicą albo w PL pracują cięzka na tych głupich nad nimi lub wlasnie na emigracji są dostrzegani i spelniaja swoje marzenia. Wystarczy włączyć tv Minister MON wozi się i rozbija auta ucieka z miejsca wypadku a jego zastępca po dyskotekach pije za nasze i panienki podrywa na krzeselko w resorcie Juz nie wspomne o reszcie bo co jeden to gorszy kłamca tak jak Pan szybkie pióro z. Obiecał ze nie bedzie notariuszem parti a jest gorszy nie Bronek. Paranoja goni paranoje. JA chce z tad SPIER...Ć TAKA SYTUACJA a mozna by wymieniać i wymieniac...Polska to kraj
felipemasa Napisano 6 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2017 Dnia 2.02.2017 o 17:43, prem napisał: Kończta mi z tą polityka wystarczy mi że w Polsce na każdym kroku wku...a mnie PiS. A to w Skarbówce Vat to ZUS mi podniasa jak pójdę do Mopsu nie dostatne 500plus bo mnie pit z 2014 r nie lapie zaznaczam 2014roku. Ide do lekarza w piatek a on do mnie ze w piatki nie lubi przyjmować(ta historia wydarzyła sie naprawdę). Studiowałem 5 lat uczyłem się pilnie w szkole z dobrymi wynikami(dziś nic z tego nie mam) a jak otwieram Facebooka i patrze w tv to widzę ze im głupszy tym większa karierę robi w PL bo ma znajomości!!! A Ci zdolni albo zagranicą albo w PL pracują cięzka na tych głupich nad nimi lub wlasnie na emigracji są dostrzegani i spelniaja swoje marzenia. Wystarczy włączyć tv Minister MON wozi się i rozbija auta ucieka z miejsca wypadku a jego zastępca po dyskotekach pije za nasze i panienki podrywa na krzeselko w resorcie Juz nie wspomne o reszcie bo co jeden to gorszy kłamca tak jak Pan szybkie pióro z. Obiecał ze nie bedzie notariuszem parti a jest gorszy nie Bronek. Paranoja goni paranoje. JA chce z tad SPIER...Ć TAKA SYTUACJA a mozna by wymieniać i wymieniac...Polska to kraj Włącz sobie CNN lub FOX News - tam jest jeszcze lepiej - i nie spodziewaj się, że w USA będzie lżej niż tutaj - wręcz przeciwnie, przez pierwszy rok będziesz musiał zapier*alać jeszcze więcej niż w tej polskiej h*jni... pozdro
felipemasa Napisano 6 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2017 Hej ludziska mam pytanko do bardziej zaznajomionych w temacie wypełniania wniosku DS260. Przeglądając inne fora i tematy, wnioskuję, że po wygranej w maju: 1. Nie muszę już nic drukować (DS260) i wysyłać tradycyjną pocztą do Kentucky? 2. Teraz wszystko wypełnia się i wysyła online (DS260)? 3. Jeżeli mam rację, to od której loterii DV są te zmiany? Z góry dziękuję za pomoc.
maciopa Napisano 7 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2017 Nie psujcie kolejnego tematu dyskusją pro vs anty obecny POTUS... W innym temacie wrzuciłem linka do materiału Reuters'a. Rzućcie okiem.
illinois Napisano 9 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2017 Do mojego powrotu do Polski jest już coraz bliżej... czas leci bardzo szybko i zaraz pół roku w USA minie... przesyłam krótki filmik z wyjazdu do Nowego Jorku! powodzenia w loterii!!! ciekawe czy jeszcze tu przyjdzie mi żyć Pozdrawiam!
prem Napisano 23 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2017 #illinois przeglądałem fotki na instagramie świetne:) kolego SZAMAN jak to mowia w wojsku ile nam zostało?...do maja?XD
szaman Napisano 25 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2017 juz Prem mówie sekundka....zostało... z dniem dzisiejszym 68 dni
Dublin Napisano 25 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2017 iIlinois fajny filmik jak masz wiecej pochwal sie...
illinois Napisano 25 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2017 Dnia 23.02.2017 o 15:25, prem napisał: #illinois przeglądałem fotki na instagramie świetne:) kolego SZAMAN jak to mowia w wojsku ile nam zostało?...do maja?XD Dziękuję 11 godzin temu, Dublin napisał: iIlinois fajny filmik jak masz wiecej pochwal sie... Mam przygotowany materiał, ale niestety nagrywałem w 4K... mój komputer zawiesza się przy sklejaniu filmików może coś wymyślę i jutro zrobię. Filmik z NY okres świąteczny, choinka pod rockefeller itp
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.