jkb Napisano 18 Października 2016 Zgłoś Napisano 18 Października 2016 Az z ciekawosci sobie sprawdzilem WES i zauwazylem, ze dodali "Free Degree Equivalency Tool". Wrzucilem tam moje studia piecioletnie i taki mi oto wynik wyskoczyl: Credential 1 Country of Education: Poland Name of Degree: Tytul magistra inzyniera Name of Institution: Politechnika Warszawska Equivalency in U.S.: Bachelor's and master's degree Wiec chyba nie ma rozniczy czy to system bolonski czy nie...
KaeR Napisano 18 Października 2016 Zgłoś Napisano 18 Października 2016 Az z ciekawosci sobie sprawdzilem WES i zauwazylem, ze dodali "Free Degree Equivalency Tool". Wrzucilem tam moje studia piecioletnie i taki mi oto wynik wyskoczyl: Wiec chyba nie ma rozniczy czy to system bolonski czy nie... Co znaczy ostatnia linia? To licencjat czy magister?
ilon Napisano 18 Października 2016 Zgłoś Napisano 18 Października 2016 Siet, mojej uczelni nie ma na liscie ;o
jkb Napisano 18 Października 2016 Zgłoś Napisano 18 Października 2016 Co znaczy ostatnia linia? To licencjat czy magister? Oba naraz Wazne, ze jest master's.
Nigella Napisano 18 Października 2016 Autor Zgłoś Napisano 18 Października 2016 Jkb - mi wyszlo to samo, aczkolwiek nie ma opcji 3-letni licencjat, jest tylko 4-letni, wiec wybralam piecioletnie studia magisterskie. Przy okazji - czy ktos wie czy w transkrypt wpisuja oblane egzaminy czy tylko ocene poprawkowa? Mialam ze dwie paly poprawione na troje, ale czy pracodawca musi o tym wiedziec... hmm...
Nigella Napisano 19 Października 2016 Autor Zgłoś Napisano 19 Października 2016 Ja nie mam czegos takiego jak suplement, o ile dobrze zrozumialam to za moich czasow suplementow nie bylo, ewentualnie to bylo to cos, o co nalezalo wniesc w ciagu 30 dni po obronie pracy. Wnioskowalam teraz o wydanie karty przebiegu studiow wiec ciezko powiedziec, paly w indeksie sa - w tym jedna u slynnego profesora Miodka - ale mam nadzieje, ze na karcie sie nie znajda
jkb Napisano 20 Października 2016 Zgłoś Napisano 20 Października 2016 Aha, u nas nikt pal do indeksu nie stawial, po prostu bylo puste okienko jak sie nie zdalo
KaeR Napisano 20 Października 2016 Zgłoś Napisano 20 Października 2016 Aha, u nas nikt pal do indeksu nie stawial, po prostu bylo puste okienko jak sie nie zdalo Tak bylo i u mnie. Na suplemencie jest koncowa ocena. Nie ma tez kiedy zaliczenie bylo. Jedyna informacja to data w indeksie.
ilon Napisano 20 Października 2016 Zgłoś Napisano 20 Października 2016 Ja nie mialam indeksu, ale wszystkie dwoje wpisywali. ;<
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.