Skocz do zawartości

Prezydent Donald Trump - wydarzenia

ilya_

Rekomendowane odpowiedzi

9 minutes ago, kzielu said:

To jest esencja wygranej PDT - kupa kompletnie pozornie prawdziwych informacji ktore zupelnie nie maja z rzeczywistoscia nic wspolnego.  Galon paliwa kosztowal $1.8 przez dwa tygodnie w ktorych samochodow nie bylo w ogole na drogach w czasie Covida. Aktualne podatki to "tax-cut" Trumpa z czasu jego kadencji. Curriculum w szkole jakos drastycznie sie nie zmienilo a social emotional learning nikt z IQ>5 nie nazwie uczeniem o teczowych stworach.

A posmiewisko - LOLOL.

Faktycznie się pomyliłem bo po 2 tygodniach spadło na mniej. A jeżeli uczenie dzieci o zmianach płci czy nawet pozwalanie im na ich zmianę jest dla ciebie iq>5 to nie mamy o czym rozmawiać. Mam tylko nadzieję że nie masz dzieciFB_IMG_1730908323285.jpg.8aba6cdf24a9e584aeff8cd14bbaa3b5.jpg

3 hours ago, francesco said:

Za 11 miesięcy mogę złożyć o obywatelstwo, jestem z loterii. Ta wygrana będzie miała wpływ na to? Martwi mnie że za jego rządów czekało się na paszport 2 lata:/

Też się zastanawiam jak to będzie teraz z tą całą loterią 

3 hours ago, francesco said:

Za 11 miesięcy mogę złożyć o obywatelstwo, jestem z loterii. Ta wygrana będzie miała wpływ na to? Martwi mnie że za jego rządów czekało się na paszport 2 lata:/

Nie będzie miała wpływu. Pamiętaj ze był COVID i proces zajmował troche więcej.

• Dziękuję! 1

1 hour ago, feelek1 said:

Faktycznie się pomyliłem bo po 2 tygodniach spadło na mniej. A jeżeli uczenie dzieci o zmianach płci czy nawet pozwalanie im na ich zmianę jest dla ciebie iq>5 to nie mamy o czym rozmawiać. Mam tylko nadzieję że nie masz dzieci

Ta jasne - poszukaj sobie srednich cen paliwa zamiast randomowych obrazkow ktore z rzeczywistoscia nie mialy nic wspolnego.

Dzieci oczywiscie ze mam i jak najbardziej mam nadzieje ze w szkole ich ucza o ludziach innych niz "white highly insecure men". A ze nie mamy o czym rozmawiac to nie mam najmniejszych watpliwosci :D

41 minutes ago, cavscout said:

Nie będzie miała wpływu. Pamiętaj ze był COVID i proces zajmował troche więcej.

Bez jaj z ta wybiorcza pamiecia. W czasie jego prezydentury takie akcje jak wymuszanie wszystkich AOS intereviews na I-485 (z ktorych czesc historycznie byla waived) czy obciecie kasy idacej do USCIC dosc skutecznie wydluzylo processing time praktycznie kazdej jednej petycji. A jedna z pierwszych akcji PDT to byl "muslim ban".

Jak ktos sie ludzi ze ta prezydentura nie bedzie miala wplywu na imigracje to mam temu komus wieze Eiffel'a do sprzedania. 

Ta wybiorcza pamiec wszystkich ktora ewidetnie jest skorelowana z tanim paliwem przez dwa tygodnie jest absolutenie rozwalajaca. Szczegolnie wsrod imigrantow.

Edytowane przez kzielu
  • Upvote 1