katlia Napisano 11 godzin temu Zgłoś Napisano 11 godzin temu (edytowane) 3 hours ago, vlade said: to są normalni ludzie, fajni ludzie, nie mam za bardzo problemów żeby z nimi się porozumiewać. To samo mozna powiedziec o Niemcach w latach 30tych. O Polakach ktorzy atakowali Zydow po wojnie. O Rosjanach ktorzy popieraja Putina i wojne na Ukrainie. Ze sa "normalni" i "fajni" to nic nie znaczy. Edytowane 11 godzin temu przez katlia Cytuj
kzielu Napisano 11 godzin temu Zgłoś Napisano 11 godzin temu 3 hours ago, vlade said: Te agresywne posty na social media to albo ludzie którzy na tym zarabiają albo boty/obcy. Ta Jane z Kansas to Juri z Leningradu co jest szczęśliwy ze mu płacą pare kopiejek za klepanie na klawiaturze zamiast chować się przed ukraińskimi dronami. Dokladnie - jakis post z jakichkolwiek normalnych newsow o tym ze benzyna droga - pierwsze 5 komentarzy "Long term gain is worth short term suffering". Nikt (a juz na pewno nie MAGA ktora w dupie ma to co sie dzieje na swiecie) by takiego komentarza nie napisal. Moim zdaniem AI boty, ten pattern sie powtarza w przypadku jakiekolwiek artykuly ktory jest neutralny (pisze o tym co sie dzieje) ale ze wszystkie newsy w tej chwili sa niekorzystne dla administracji to takie komentarze dostajemy. 1 Cytuj
vlade Napisano 10 godzin temu Zgłoś Napisano 10 godzin temu 1 hour ago, katlia said: To samo mozna powiedziec o Niemcach w latach 30tych. O Polakach ktorzy atakowali Zydow po wojnie. O Rosjanach ktorzy popieraja Putina i wojne na Ukrainie. Ze sa "normalni" i "fajni" to nic nie znaczy. Znaczy bardzo dużo, bo to nie są ludzie którzy chcą dokonać rewolucji w świecie. Nie będę robił wycieczek porównawczych do nazistów czy putinowcow, to jest trochę inna sytuacja. Wiesz jak głupio się czuje na wyciągu gdy mój sąsiad jest z Rosji? Przeklinaj system, nie ludzi. Nienawiść jest celem tego systemu, tak jest najprościej zebrac ludzi do kupy. Ja tu sobie mogę gadać na jakimś małym forum, nikt tego nie będzie widział i tak, ale bądź wściekła na Trumpa, na GOP, nie na ludzi którzy na niego glosowali. To idioci, ale ciagle ludzie z którymi musisz żyć, i będziesz żyć w przyszłości, Z trochę bardziej optymistycznych nowin, demokratka wygrała specjalne stanowe wybory w okręgu gdzie Trump mieszka. +10% zmiana do wyniku Trumpa. I ten głosował używając poczty. Cytuj
vlade Napisano 10 godzin temu Zgłoś Napisano 10 godzin temu (edytowane) Ej, wtf, macie jakiś skrypt który wycina wulgaryzmy, po polsku? Tam był rzeczownik pomiędzy "ten" i "głosował". Edytowane 10 godzin temu przez vlade Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi