andyopole Napisano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2017 7 minut temu, Joanna30 napisał: Andy, nie strasz człowieka Masz dobrą historię wyjazdów do USA i to działa na Twoją korzyść. Złóż wniosek i postaraj się o wizę Ludzie są jak dzieci. Sytuacja klarowna, wyjazd za rok a ten już przeżywa i nie śpi po nocach. W każdym razie pochwalił się że ma prace, żonę i dziecko, good job.
Top-Notch Napisano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2017 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Zależy mi na tym wyjeździe, więc się zawczasu przygotowuję do ponownej rozmowy w konsulacie. Żona nie chce jechać tak daleko, a syn na razie źle znosi podróże. Może jak trochę dorośnie! Jeszcze raz dziękuję za podtrzymanie na duchu!
cappadonna Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 Deses my również z narzeczonym planujemy podróż poślubną do USA. Czy jeśli na rozmowie nie powiem,że to jest podróż poślubna tylko, że jadę z chłopakiem na dwa tygodnie w celach turystycznych to myślicie, że nie będzie problemu z dostaniem wizy?
ilon Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 45 minut temu, cappadonna napisał: Deses my również z narzeczonym planujemy podróż poślubną do USA. Czy jeśli na rozmowie nie powiem,że to jest podróż poślubna tylko, że jadę z chłopakiem na dwa tygodnie w celach turystycznych to myślicie, że nie będzie problemu z dostaniem wizy? A po co klamac i zatajac jakies fakty. To juz nie mozna po prostu byc szczerym i odpowiadac normalnie na pytania?
cappadonna Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 Pytam bo może ktoś inny również powiedział, że celem jest podróż poślubna i jednak dostał wizę? Chciałabym wiedzieć czy taka odpowiedź wiąże się odmową czy niekoniecznie?
ilon Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 15 minut temu, cappadonna napisał: Pytam bo może ktoś inny również powiedział, że celem jest podróż poślubna i jednak dostał wizę? Chciałabym wiedzieć czy taka odpowiedź wiąże się odmową czy niekoniecznie? A czemu taka odpowiedz mialaby sie wiazac z odmowa?
sly6 Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 Niekonieczna jest odmowa i pamiętaj o tym. Były przypadki ze ludzie tak mówili i dostawali wizę.
Dracid Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2017 Moja żona dostała wizę bez problemu na podróż poślubną. Ja już swoją miałem kilka lat (pierwszy raz pojechałem dopiero z żoną w zeszłym roku).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.