cee Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2017 Na kwicie który dostałeś masz też informacje odnośnie odwołania
Habuto Napisano 26 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2017 To teraz jakbym chciał jechać ponownie na spotkanie to jak ja mam pokazać konsulowi, że chce jedynie odwiedzić siostrę, a nie jadę w celach zarobkowych?
ilon Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, pelasia napisał: Tez sie zastanawiałam, jak to możliwe zostać chrzestnym nie będąc na chrzcie. Moze teraz przez skype mozna U mnie byla taka sytuacja, ze dzien przed moim chrztem mojej planowanej matce chrzestnej zmarl ojciec. Musieli ja wiec zastapic inna ciocia, bez zmieniania oczywiscie niczego w papierach. Tak wiec mam teraz dwie matki chrzestne i jednego ojca chrzestnego. A skypa jeszcze wtedy chyba nie bylo
sly6 Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2017 2 godziny temu, Habuto napisał: To teraz jakbym chciał jechać ponownie na spotkanie to jak ja mam pokazać konsulowi, że chce jedynie odwiedzić siostrę, a nie jadę w celach zarobkowych? rozmową i zachowaniem. co do pisania to kiedyś obywatele pisali lecz to różnie bywało i czasami po liście byla odmowa.
icecream Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2017 Masz oboje rodzeństwa za granicą na stałe, sam chyba nie podróżujesz wiele, chcesz jechać tam na wakacje - czyli zwiedzać itp. i aż na 3 miesiące z zaoszczędzonego stypendium SOCJALNEGO - wiesz ile tu wszystko kosztuje? Zauważyłam, że nie tylko praca ale zarobki są jednym z istotnych impulsów dla decyzji wizowej.
andyopole Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2017 11 godzin temu, pelasia napisał: Tez sie zastanawiałam, jak to możliwe zostać chrzestnym nie będąc na chrzcie. Moze teraz przez skype mozna Można. Koledze urodziły się trojaczki i część rodziców chrzestnych nie mogła przyjechać ale zostali wpisani w dokumenty.
Habuto Napisano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2017 Czy np zmiana we wniosku, że wyjadę na krócej i siostra sfinansuje mi pobyt coś zmieni czy raczej nie?
cee Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2017 razem z listem może i coś zmieni, ale nie dowiesz się póki nie spróbujesz imo, a $160 to jakiś tam koszt
Habuto Napisano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2017 a co do listu to ja mam go zabrać ze sobą na rozmowę czy siostra ma go gdzieś wysłać, jeżeli tak to gdzie?
monk Napisano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2017 Ja na Twoim miejscu bym trochę zaczekał . Odmowę dostałeś wczoraj i wszystko jest "świeże" , niemniej próbuj ! a może tym razem się uda
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.