Skocz do zawartości

DV-2018 Wylosowany / Nie Wylosowany

DV-2018 Wylosowany / Nie Wylosowany  

231 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zostałeś/aś wylosowany/a w loterii DV-2018 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nielegalna praca na terenie USA. Negatywne wyniki badań. Ban/zakaz wjazdu do USA. 

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Aha , to akurat jest naturalne miałem ma myśli bardziej jakieś pierdoly w ds 260 błędy związane z datami np ile się mieszkało pod jakim adresem i inne takie :) 

Napisano
25 minut temu, newborn napisał:

Aha , to akurat jest naturalne miałem ma myśli bardziej jakieś pierdoly w ds 260 błędy związane z datami np ile się mieszkało pod jakim adresem i inne takie :) 

To zalezy od konsula, drobne błędy ponoc nie sa problemem. Drobny błąd to np zły miesiąc w jakiejś dacie, a duży to brak drugiego imienia. Chodzi o to ze w ponoć ludzie wysyłają po kilka zgłoszeń do loterii np jan kazimierz Nowak, Kazimierz Nowak, Jan Nowak i liczą ze tak zwiększa swoje szanse

Napisano

Dzięki za informacje.

Prośba jeszcze o konkretną informacje

Ponieważ dzwoniłem do imed w Krk. I cena za testy (rtg,kila,rzezaczka)to około 500 zl od osoby natomiast w wawie powiedzieli mi ze około 200 zł za te same badania czy ktoś może to potwierdzić ?? Thx Za info

Napisano
Godzinę temu, newborn napisał:

Dzięki za informacje.

Prośba jeszcze o konkretną informacje

Ponieważ dzwoniłem do imed w Krk. I cena za testy (rtg,kila,rzezaczka)to około 500 zl od osoby natomiast w wawie powiedzieli mi ze około 200 zł za te same badania czy ktoś może to potwierdzić ?? Thx Za info

My w Krakowie za te badania zapłaciliśmy 578zl od osoby. Jak to wygląda w Warszawie nie mam pojęcia.

Napisano
19 minutes ago, newborn said:

Dokładnie jest ktoś kto robił te badania w wawie ? :)

Ja robiam wczoraj badania w Warszawie, koszt to 190zl za osobe - w tym rtg, krew i mocz (czyli calosc). 

Strasznie cos drogo w tym krk :o chyba, ze w tej cenie juz uwzgledniono badanie lekarskie? W Wawie za badanie 300zl/os, wiec w sumie razem za calosc wychodzi 490...

Napisano
56 minut temu, MeganMarkle napisał:

Ja robiam wczoraj badania w Warszawie, koszt to 190zl za osobe - w tym rtg, krew i mocz (czyli calosc). 

Strasznie cos drogo w tym krk :o chyba, ze w tej cenie juz uwzgledniono badanie lekarskie? W Wawie za badanie 300zl/os, wiec w sumie razem za calosc wychodzi 490...

No właśnie jeśli chodzi o badanie lekarskie w Krk to osobno trzeba doliczyć po 300zl. Straszna różnica. Jakbym wiedziała wcześniej to zrobilibyśmy sobie wycieczkę do Warszawy i jeszcze kasa by została w kieszeni :lol:

Napisano
1 godzinę temu, MeganMarkle napisał:

Oki, czyli sprawa jasna :) jadę do wawy podpowiedz mi jeszcze o której trzeba tam być bo widziałem ze laboratorium do 18:00 ale krew to pewnie wcześniej trzeba odać ?

Napisano

A można zrobić badania w Warszawie a wizytę umówić w Krakowie ? Pozostanie kwestia odbioru badań. Ale kwoty ogromnie się różnią, przy kilku osobach robi się duza oszczędność 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...