Skocz do zawartości

DV-2018 Wylosowany / Nie Wylosowany

DV-2018 Wylosowany / Nie Wylosowany  

231 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zostałeś/aś wylosowany/a w loterii DV-2018 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Godzinę temu, Natalia Niculae napisał:

Witam :) jezeli numer sie zalicza w bulletin na wrzesień to teraz musimy czekać na e-mail z przekierowaniem na stronę z data spotkania w Ambasadzie ? Czy cos muszę robić w tym momencie  ?

Z góry Dziekuje ! :) 

Poczekac, sprawdzac skrzynke odbiorcza i spam czy tam czasami wiadomosc nie trafila. 

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Mają na tę wiadomość dwa tygodnie, ale teraz, pod koniec całej tej imprezy, pewnie dostaniesz po tygodniu. Od tamtej pory zaczynasz całą procedurę związaną z rejestracją kuriera, lekarzami itd.

Napisano
21 minut temu, ndmker napisał:

Mają na tę wiadomość dwa tygodnie, ale teraz, pod koniec całej tej imprezy, pewnie dostaniesz po tygodniu. Od tamtej pory zaczynasz całą procedurę związaną z rejestracją kuriera, lekarzami itd.

Dziekuje ! Niby sie wie ale lepiej sie upewnić :) 

Napisano

Udalo sie zalapac ostatnim rzutem. 30 nr mniej i by mnie nie bylo.

szybkie pytanie; zona wylosowala karte i jej procedure znam, czy ja jestem tak samo sprawdzany? Chodzi mi czy tez mam dac dyplom uczelni, swiadectwo maturalne itp?

Napisano

Jesli to juz ostatni biuletyn, a wiz ma byc wydana odpowiednia ilosc (bodajze 55k) to co sie dzieje w sytuacji gdy powiedzmy nie wszystkie osoby zglosza sie na rozmowe z ostatniego biuletynu? Jest szansa, ze dorzuca jesli paredziesiat/set numerow?

Gdyby bylo "current" w tym biuletynie to znaczy ze poszlyby juz wszystkie numery do konca?

Napisano
1 hour ago, srk said:

szybkie pytanie; zona wylosowala karte i jej procedure znam, czy ja jestem tak samo sprawdzany? Chodzi mi czy tez mam dac dyplom uczelni, swiadectwo maturalne itp?

Nie. Ciebie "kwalifikuje" akt malzenstwa.

Napisano
40 minutes ago, spaniard said:

Jesli to juz ostatni biuletyn, a wiz ma byc wydana odpowiednia ilosc (bodajze 55k) to co sie dzieje w sytuacji gdy powiedzmy nie wszystkie osoby zglosza sie na rozmowe z ostatniego biuletynu?

Nic.

Jest szansa, ze dorzuca jesli paredziesiat/set numerow?

Nie.

Gdyby bylo "current" w tym biuletynie to znaczy ze poszlyby juz wszystkie numery do konca?

Tak, w teorii wszyscy dostaliby zaproszenia.

Napisano
3 godziny temu, srk napisał:

Dajesz  swiadectwo o niekatalnosci, robisz badania medycznie. I w tych sprawach jestes sprawdzany 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...