katlia Napisano 21 Września 2017 Zgłoś Napisano 21 Września 2017 Moga byc na zakonczenie roku tylko -- co do godzin, hmmm --- a czy mozesz sama jakos obliczyc, i poprosic zeby sekretariat podpisal?
Gość Napisano 21 Września 2017 Zgłoś Napisano 21 Września 2017 Właśnie teraz kombinuje. Może gdzieś znajdę program nauczania z godzinami.. dobrze chociaż że nie trzeba tych ocen z półrocza. Dzięki.
maverick96 Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 Witam! Mialem podobne doświadczenia z moja uczelnia. Pierwszy telefon w sprawie transcript od records to przysłowiowe splawienie klienta. Dopiero druga osoba w dziekanacie mi pomogła. Transcript of record miałem wydane zaraz po studiach po polsku. Musiałem sam przetłumaczyć i wysłać na uczelnie. Tam ostemplowali i wysłali do NCEES i kopie do mnie. Program nauczania podesłali po polsku musiałem sam tłumaczyć i tak jak poprzednio. A teraz 21 grudnia mam pierwsze podejście do FE Civil Engineering. Pozdrawiam
neole Napisano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2017 Dnia 4.12.2017 o 02:24, maverick96 napisał: Witam! Mialem podobne doświadczenia z moja uczelnia. Pierwszy telefon w sprawie transcript od records to przysłowiowe splawienie klienta. Dopiero druga osoba w dziekanacie mi pomogła. Transcript of record miałem wydane zaraz po studiach po polsku. Musiałem sam przetłumaczyć i wysłać na uczelnie. Tam ostemplowali i wysłali do NCEES i kopie do mnie. Program nauczania podesłali po polsku musiałem sam tłumaczyć i tak jak poprzednio. A teraz 21 grudnia mam pierwsze podejście do FE Civil Engineering. Pozdrawiam A na jakiej uczelni studiowałeś?
maverick96 Napisano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2018 Dnia 12/8/2017 o 06:43, neole napisał: A na jakiej uczelni studiowałeś? Na AGH w Krakowie
Łukasz90 Napisano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2018 Ciekawe bo AGH wydaje Transcript of record razem z odpisem dyplomu po angielsku i nie wymagają żadnych dodatkowych tłumaczeń. Który wydział?
katlia Napisano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2018 W USA uczelnie wymagaja ze transcript jest wyslany przez uczelnie/szkole, a nie studenta/absolwenta. Wiec majac transcript czy nie, trzeba uczelnie prosic o przeslanie transcript.
maverick96 Napisano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2018 9 godzin temu, Łukasz90 napisał: Ciekawe bo AGH wydaje Transcript of record razem z odpisem dyplomu po angielsku i nie wymagają żadnych dodatkowych tłumaczeń. Który wydział? Teraz już wydają po angielsku i dyplom i suplement. W czasie gdy ja kończyłem wydawali tylko dyplom po angielsku. Studiowałem na WNIG.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.