ana12 Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 ja czekam na 10-cio letnia. wyslalam pakiet 20 listopada, tydzien pozniej przyszlo mi przedluzenie o 18 miesiecy, poki co ani widu ani slychu o biometrics... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZuzaCh Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Ja zlozylam w polowie sierpnia pakiet,po ok miesiacu przyszlo przedluzenie na 18 miesiecy,biometrics mam w ten piatek 24 stycznia, czyli ponad 5 miesiecy od zlozenia dokumentow. Tak wiec cierpliwosci Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZuzaCh Napisano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2020 W temacie terminu RoC...tak jak pisalam wyzej,pakiet wyslalam rok temu,wczoraj dostalam list z USCIS z informacja,ze >USCIS approved you request <.W ciagu 60 dni otrzymam Green Card poczta. Powiem szczerze,ze jestem bardzo zaskoczona in plus,myslalam,ze nie wyrobia sie przez te 18 miesiecy,na ktore dostalam przedluzenie i bylam pewna,ze dostane zaproszenie na interview, poniewaz sprawa nie byla standardowa. Tak wiec w chwili obecnej RoC 1 rok,rozpatrywane w Nebraska Service Center. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2020 Czy ktos sie orientuje ile sie aktualnie czeka na list z przedluzeniem? Mam tez pytanie odnosnie wniosku. Tam musze zaznaczyc ze joint petition I mam rozumiec ze meza tez beda wolac na odciski? Bo ja tak z tego zrozumiałam skoro on tam tez podpisuje na koncu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2020 10 minutes ago, Patipitts said: Czy ktos sie orientuje ile sie aktualnie czeka na list z przedluzeniem? A nie dawali jakis czas temu przedluzenia od razu na 18 miesiecy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2020 8 minutes ago, ilon said: A nie dawali jakis czas temu przedluzenia od razu na 18 miesiecy? Chyba 18 ale mnie bardziej interere ile od wysłania pakietu bede czekać, covid i te sprawy, okienko mi sie otworzyło w tym tyg i sie zastanawiam czy do wygaśnięcia obecnej GC sie wyrobią w sytuacji jakbym np znalazła prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2020 1 hour ago, Patipitts said: Czy ktos sie orientuje ile sie aktualnie czeka na list z przedluzeniem? Mam tez pytanie odnosnie wniosku. Tam musze zaznaczyc ze joint petition I mam rozumiec ze meza tez beda wolac na odciski? Bo ja tak z tego zrozumiałam skoro on tam tez podpisuje na koncu. Nie, meza obywatela nie beda wolac na odciski. Mysle, ze na list z przedluzeniem poczekasz max do miesiaca czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2020 Nie, meza obywatela nie beda wolac na odciski. Mysle, ze na list z przedluzeniem poczekasz max do miesiaca czasu.O, dzieki za info. Tak sie wlasnie skonfundowaam wczoraj wypelniajac ta petycje ale moze zmeczenie po prostu i cos zle zrozumialam. Super ze te przedluzenie tak szybko przysylaja. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2020 10 hours ago, Patipitts said: Czy ktos sie orientuje ile sie aktualnie czeka na list z przedluzeniem? Mam tez pytanie odnosnie wniosku. Tam musze zaznaczyc ze joint petition I mam rozumiec ze meza tez beda wolac na odciski? Bo ja tak z tego zrozumiałam skoro on tam tez podpisuje na koncu. Ja czekałam nieco ponad miesiąc. Wyrobili się w ostatnim momencie, tuż przed tym jak podpisywałam umowę o nową pracę, więc było trochę stresu. Ale ja też czekałam z wysłaniem wniosku trochę, nie zrobiłam tego od razu jak otworzyło mi się 90 dniowe okienko, więc na pewno jak wyślesz petycje teraz, to przełożenie otrzymasz na czas. Co do odcisków, teraz najczęściej biorą te odciski sprzed 2 lat bo covid, ale co najlepsze, nie oddają już opłaty za nowe odciski, przepada ☹️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Ja czekałam nieco ponad miesiąc. Wyrobili się w ostatnim momencie, tuż przed tym jak podpisywałam umowę o nową pracę, więc było trochę stresu. Ale ja też czekałam z wysłaniem wniosku trochę, nie zrobiłam tego od razu jak otworzyło mi się 90 dniowe okienko, więc na pewno jak wyślesz petycje teraz, to przełożenie otrzymasz na czas. Co do odcisków, teraz najczęściej biorą te odciski sprzed 2 lat bo covid, ale co najlepsze, nie oddają już opłaty za nowe odciski, przepada O dobrze wiedziec! Ale cwaniaki!Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi