ROB7 Napisano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Zeby dopelnic tego wszystkiego co nie w temacie, dzisiaj dostalem zielona karte na kolejne 10 wiosenek, 3 dni po otrzymaniu I-797. He myslalem miesiac dwa a tu bach 3 dni. A gadaja ze urzedy tutaj opieszale sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 10 godzin temu, ROB7 napisał: Zeby dopelnic tego wszystkiego co nie w temacie, dzisiaj dostalem zielona karte na kolejne 10 wiosenek, 3 dni po otrzymaniu I-797. He myslalem miesiac dwa a tu bach 3 dni. A gadaja ze urzedy tutaj opieszale sa. Z jakiej kategorii? Bo sie pogubilam teraz. ROC po malzenstwie z obywatelem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 19 minut temu, ilon napisał: Z jakiej kategorii? Bo sie pogubilam teraz. ROC po malzenstwie z obywatelem? Też właśnie się zastanawiałam o czym on pisze. Bo RoC na pewno nie trwa parę dni ani miesiąc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Ja wczoraj dostalam nowy list z USCIS z przedluzeniem na te 18 miesiecy. W sumie nie zajelo im az tak dlugo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 U mnie wlasnie mija rok od wyslania mojego pakietu. Przed wczoraj dostalam info, ze moja sprawa zostala przeslania do innego biura, wiec teraz czekam na list i dokladne info. Wiec jest jakis progres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neole Napisano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Witam, dostałam dzisiaj list z immigration o dodtakowe dowody. Czy to obecnie normalna procedura czy powinnam zacząc się martwic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 U mnie juz 16 miesiecy od wyslania ROC-a i NOA1 i jedyny update jaki mam, to ze moja sprawe przeniesli z Vermont do Texasu. I tyle. Czekam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2019 (edytowane) Dnia 20.07.2017 o 21:38, andyopole napisał: Ten kwiatek zastępuje dwuletnią GC, która utraciła ważność do czasu aż otrzymasz 10 letnią GC. Kto daje Ci 100% gwarancji że ja dostaniesz? Co Was tak pili do tego obywatelstwa? Nie rozumiem. Nazwisko Krzak nie pasuje? Bush brzmi lepiej... Dnia 25.07.2017 o 10:44, BBerry napisał: Po co taki negatywny post? Co nazwisko ma do obywatelstwa? Dnia 20.07.2017 o 23:23, Amy napisał: Mnie tam nic nie pililo chcialam miec to juz z glowy, a nazwiska nie zmienialam, mam nadal swoje polskie, dlugie i ciezkie do wymowienia wszystko chodzi o kolor paszportu, ktorym bedziemy machac na Okeciu podczas podrozy na trasie USA - PL - USA, niebieski, a bordowy - to jest roznica....zapytajcie Tych co podrozuja... [sorry za refresh starych postow ] Edytowane 26 Lipca 2019 przez ilya_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2019 Ja dostalam wlasnie funkiel nowka polski paszport, ten nowy, elegancki - nie wymieniam na nic przez 10 lat :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2019 O Boziu! Chyba USCIS widzialo moj post na forum! Przyznawac sie - kto ma wtyki!? Jestem MEGA zdziwiona ale i super szczesliwa, bo szczerze mowiac spodziewalam sie albo RFE albo conajmniej interview. W kwestii przypomnienia - GC uzyskalam po slubie z obywatelem (K1), nie mialam interview przez uzyskaniem pierwszej karty, a przez apliwaniem o ROCa wzielam rozwod. Sprawa troszke skomplikowana i strasznie sie martwilam, ale wszystko poszlo swietnie! Dziekuje wszystkim za wskazowki i mentalne wsparcie. No, teraz sie mnie nie pozbedziecie przez nastepne kilka lat! Wypijcie wszyscy drineczka za llonke 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi