katlia Napisano 25 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2017 Sluchaj, serio, jezeli naprawde myslisz ze Niemcy sa "opanowane" przez imigrantow, to zwariujesz w USA. To naprawde NIE jest spoleczenstwo dla tych ktorzy boja sie roznorodnosci rasowych, wyznaniowych i jezykowo-kulturowych. Stany ktore wymieniles - Arizona, Teksas - to rejony gdzie biali ludzie albo sa mniejszoscia albo wkrotce beda.
MIAMI33 Napisano 25 Lipca 2017 Autor Zgłoś Napisano 25 Lipca 2017 3 minuty temu, katlia napisał: Sluchaj, serio, jezeli naprawde myslisz ze Niemcy sa "opanowane" przez imigrantow, to zwariujesz w USA. To naprawde NIE jest spoleczenstwo dla tych ktorzy boja sie roznorodnosci rasowych, wyznaniowych i jezykowo-kulturowych. Ja nie boje się różnorodności już to powtarzałem kilkuktronie.Mówię o tym co sie dzieje na terenie praktycznie CAŁYCH NIEMIEC.W USA chyba każde miasto nie jest straszne aby wyjść wieczorem na spacer? Trzymaj mape przestępstw popełnionych przez imigrantów w ostatnim czasie. Jeszcze wliczona jest w to szwajcaria i austria. A tutaj odnośnik do całego sprawozdania: http://www.prawdaobiektywna.pl/swiat/mapa-przestepstw-popelnianych-przez-imigrantow-1882.html //edit I każde przestępstwo jest aktualizowane i dodawane,każdy kolor odpowiada za stopień danego przestępstwa. I na prawdę Tu macie około 100 milionów osób(same niemcy mają ponad 80 milionów obywateli legalnych).To są male liczby na tak małej powierzchni? Powierzchnia teksasu,a co tu sie dzieje..
katlia Napisano 25 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2017 Mowisz ze sie nie boisz imigrantow, ale CIAGLE o tym piszesz jako o negatywnej stronie zycia w Niemczech. Wiec ci po prosti nie wierzymy. Co do tej mapy, zalosna logika.
Gość Napisano 25 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2017 Tam gdzie ja mieszkałam czasami widywalam więcej imigrantów z Azji i krajów hiszpańsko jezycznych niż Amerykanow. O czarnoskórych już nawet nie wspomne. Jak zauważyła katlia, bardzo sobie samemu zaprzeczasz. Tolerujesz roznorodnosc ALE... coś Tam. Tolerujesz jakieś przymusy ALE.. znowu coś. Powiem tak. Na legalny pobyt w USA masz bardzo minimalne szanse. Jako nielegalny będziesz sobie wiódł jakąś marną egzystencję i wtedy pogadamy jak fajnie jest w USA, jakie mają fajne prawa i jakie fajne ubezpieczenie medyczne. Edit. Przeczytałeś mój link o Teksasie?
MIAMI33 Napisano 25 Lipca 2017 Autor Zgłoś Napisano 25 Lipca 2017 2 minuty temu, katlia napisał: Mowisz ze sie nie boisz imigrantow, ale CIAGLE o tym piszesz jako o negatywnej stronie zycia w Niemczech. Wiec ci po prosti nie wierzymy. Bo to jest bardzo negatytwna strona zycia w niemczech i ludzie nawet uciekają z kraju,właśnie z tego powodu.Ja się ich nie boje mi osobiście jeszcze nic nie zagrażało,mieszkam w małej miejscowości pewnie tylko dlatego. //edit literówka
katlia Napisano 25 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2017 Powtarzam: JEZELI UWAZASZ ZE IMIGRANCI SA NEGATYWNA STRONA ZYCIA W NIEMCZECH TO W USA BEDZIE JESZCZE CI GORZEJ POD TYM WZGLEDEM.
ilon Napisano 25 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2017 Teraz, MIAMI33 napisał: Bo to jest bardzo negatytwna strona zycia w niemczech i ludzie nawet uciekają z kraju,właśnie z tego powodu.Ja się ich nie boje mi osobiście jeszcze nie nie zagrażało,mieszkam w małej miejscowości pewnie tylko dlatego. Niestety to w wiekszosci miejsc w USA natrafisz na jakis ludzi, ktorych raczej nie chcial bys spotkac po zmroku
Micart Napisano 25 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2017 Cytuj W USA chyba każde miasto nie jest straszne aby wyjść wieczorem na spacer? Nie wiem jak w innych miastach ale w Los Angeles mógłbyś bać się dużo bardziej niż gdziekolwiek w Niemczech
MIAMI33 Napisano 25 Lipca 2017 Autor Zgłoś Napisano 25 Lipca 2017 Teraz, ilon napisał: Niestety to w wiekszosci miejsc w USA natrafisz na jakis ludzi, ktorych raczej nie chcial bys spotkac po zmroku W niemczech,dużym mieście jak wyjdziesz wieczorem na pewnoe zostaniesz zaczepiony przez osoby arabskiego pochodzenia,i jak się skończy na zaczepieniu to masz szczęście.
katlia Napisano 25 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2017 Niestety to w wiekszosci miejsc w USA natrafisz na jakis ludzi, ktorych raczej nie chcial bys spotkac po zmroku I czesto to nawet jest policja uzbrojona jak na wojne i oficerzy ktorzy chca wyprobowac swoje zabawki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.