Skocz do zawartości

NBA/NFL/MLB

Felek07

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ktoś z was bywa/był na meczach tych amerykańskich sportów? Z tego co widzę, to bilety zaczynają się już od około 10 dolarów, a na baseball już od... 2 dolarów. Grosze, więc pomyślałem, że warto się przejść.

Akurat mnie interesuje mecz NBA, w którym w Phoenix zagra Los Angeles Lakers. W stolicy Arizony będziemy przejazdem, więc dobrze się składa. Na naszej trasie będą tez inne mecze, ale zdecydowanie mniej utytułowanych drużyn, a Lakersi, to jednak Lakersi :D Bilet na dziś (5 dni po opublikowaniu harmonogramu na nowy sezon) to 60 dolarów. To oczywiście najtańsze bilety i zastanawiam się, czy poczekać aż potanieją, czy jednak iśc na mecz Brooklyn Nets za 20 dolców. Co o tym sądzicie?

Napisano

Byłem na meczu Portland Blaizers z Houston Sunset w czasach gdy grał tam Gortat. Nie wiem ile kosztowały bilety bo dostałem w prezencie. Jako kibic nieortodoksyjny patrzyłem na drugi plan. Wielka hala, komplet widzów, których duża część po rozpoczęciu meczu ruszyła do barów na frytki i piwo oglądając mecz na monitorach. Nie wszyscy wracali na trybuny. Owszem, kibicowali ale nienachalnie.

Napisano

Byłem na meczu suns raz. Trybuny wypełnione w 90%. Ceny biletów nie znam bo zostałem zaproszony na urodziny i nie ja płaciłem. Za to liga NHL mnie bardziej interesuje. bylem kilka razy i klimat bardzo mi sie podobal. Coyotes za dobrze nie grają ostatnimi czasy, trochę przypominają mi nasza drużynę narodową w piłce nożnej sprzed kilku lat, ale lubię oglądać. Bilety są od 20 do 120 dolarów w zależności od miejscówki. Jak Andy pisze, w przerwach wszyscy walą do barów.

Napisano
7 godzin temu, Felek07 napisał:

Czy ktoś z was bywa/był na meczach tych amerykańskich sportów? Z tego co widzę, to bilety zaczynają się już od około 10 dolarów, a na baseball już od... 2 dolarów. Grosze, więc pomyślałem, że warto się przejść.

Akurat mnie interesuje mecz NBA, w którym w Phoenix zagra Los Angeles Lakers. W stolicy Arizony będziemy przejazdem, więc dobrze się składa. Na naszej trasie będą tez inne mecze, ale zdecydowanie mniej utytułowanych drużyn, a Lakersi, to jednak Lakersi :D Bilet na dziś (5 dni po opublikowaniu harmonogramu na nowy sezon) to 60 dolarów. To oczywiście najtańsze bilety i zastanawiam się, czy poczekać aż potanieją, czy jednak iśc na mecz Brooklyn Nets za 20 dolców. Co o tym sądzicie?

bywam na nhl.

10 dolarow ? 2 usd ? nic mi nie wiadomo....tanio :) 

na nhl przed sezonem w zelszym roku najtanszy byl za 40 usd, siedzsz bardzo wysoko, w sezonie na madison sq garden to ok 90-100 usd najtanszy, 

brooklyn nets ? ja bym bral poki sa ! moze sam pojde, dzieki za info haha

Napisano
8 godzin temu, Felek07 napisał:

Dodaj jeszcze $10 za parking i $4 za butelke wody. Mozesz przynies swoja po warunkiem, ze jest oryginalnie zamknieta

Napisano

Ja byłam na Los Angeles Lakers vs Philadelphia 76ers.  Mimo że się absolutnie tym sportem nie interesuje to i tak mi się bardzo podobało.  Więc czy warto? Pewnie! 

Z tego co pamiętam nasze bilety kosztowały kilka razy więcej ( ale że byłam ze stałymi bywalcami i fanatykami NBA siedzenia musiały być "odpowiednie" ;) ) Tak szczerze to nie wiem czy warto jest dopłacać taką sume do siedzenia kilka rzędów bliżej.  

Jeżeli masz tylko siedzenie "z boku" - nawet nie wiem jak się ta część nazywa, to wydaje mi się że nawet z najdalszych rzędów będziesz widział dość dobrze, byleby tylko nie siedzieć za koszem

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...