kubaz Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 O shit, to sobie poczekam. Szkoda, że nie zainteresowałem się tematem już kilka lat wcześniej... Jeszcze jedno pytanie. W 2016 prcowałem w USA na wizie J1 i miałem specjalnie robione pod nią zdjęcie. Słyszałem, że aplikując zdjęcia powinny być aktualne ale to chyba w ramach aplikowania co roku w tej loterii. Tutaj aplikuję do niej po raz pierwszy więc czy w tej sytuacji fotka może zostać?
sly6 Napisano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 musi być nie starsza niż pól roku.. Obojętnie czy aplikujesz pierwszy raz czy kolejny.
kubaz Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 A w jaki sposób oni to sprawdzą czy zdjęcie ma poł roku czy może 6mscy i parę dni?
sly6 Napisano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 miałeś wizę do USA to zostaje w systemie jesli chodzi o Ciebie.. Zmieniłeś datę pliku?
kubaz Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 Nie zmieniałem. Jak mocno można się zmienić przez ten czas? Ten wymóg to chyba tylko do weryfikacji czy allahy brody nie zapuscily w tym czasie
sly6 Napisano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 kiedyś o tym pisaliśmy jak kto jest ze zdjęciami. Wedle zasad USA masz tak zrobić. Jak nie to brak wizy.
filipp Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2017 Cześć wszystkim, Czy będąc wylosowanym w DV2018, mogę brać udział w losowaniu DV2019 ? - czy koliduje to ze sobą ? Pytam ponieważ posiadam wysoki numer, a ostatnie sytuacje sprawiają, że nic nie jest pewne.
kzielu Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2017 18 minut temu, filipp napisał: Cześć wszystkim, Czy będąc wylosowanym w DV2018, mogę brać udział w losowaniu DV2019 ? - czy koliduje to ze sobą ? Pytam ponieważ posiadam wysoki numer, a ostatnie sytuacje sprawiają, że nic nie jest pewne. Oczywiscie ze mozesz.
Dublin Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2017 No to moje drugie podejscie aplikacja wyslana na DV-2019 filipp slij zgloszenie ponownie mozesz jedno nie ma wplywu na drugie... poztym im wiecej zgloszen tym wieksza pula dla polski w nowej loterii (tyle ze pewnie twoje zgloszenie nie bedzie brane pod uwage gdybys zalatwil sprawe teraz przy odrobinie szczescia) powodzenia...
georg700 Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2017 Tło mojego zdjęcia odbiega daleko od białego i jest raczej żółtawe i nieco chropowate... pomijając, że ich konwerter nieźle chrzani jakość. Ale mam nadzieję, ze to nie ma wielkiego znaczenia i zdjęcie mozna zmienić po ewentualnym wylosowaniu... Kiedyś o ile pamiętam, ta aplikacja akceptowała zdjęcie albo i nie.. a teraz po prostu się załącza. Czy może z wnioskiem o wizę mi się pomyliło?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.