filipp Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2017 10 godzin temu, kzielu napisał: Oczywiscie ze mozesz. 8 godzin temu, Dublin napisał: No to moje drugie podejscie aplikacja wyslana na DV-2019 filipp slij zgloszenie ponownie mozesz jedno nie ma wplywu na drugie... poztym im wiecej zgloszen tym wieksza pula dla polski w nowej loterii (tyle ze pewnie twoje zgloszenie nie bedzie brane pod uwage gdybys zalatwil sprawe teraz przy odrobinie szczescia) powodzenia... Dziękuję Wam za odpowiedzi : ) Zgłoszenie wysłane, powodzenia wszystkim.
sly6 Napisano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 8 Listopada 2017 2 godziny temu, georg700 napisał: Tło mojego zdjęcia odbiega daleko od białego i jest raczej żółtawe i nieco chropowate... pomijając, że ich konwerter nieźle chrzani jakość. Ale mam nadzieję, ze to nie ma wielkiego znaczenia i zdjęcie mozna zmienić po ewentualnym wylosowaniu... Kiedyś o ile pamiętam, ta aplikacja akceptowała zdjęcie albo i nie.. a teraz po prostu się załącza. Czy może z wnioskiem o wizę mi się pomyliło? jesli juz nie akceptuje to wielkości zdjęcia a nie tlo.. Tlo później jest akceptowane lub tez nie. Tak można zmienić zdjęcie.
georg700 Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2017 11 godzin temu, sly6 napisał: jesli juz nie akceptuje to wielkości zdjęcia a nie tlo.. Tlo później jest akceptowane lub tez nie. Tak można zmienić zdjęcie. Dobrze wiedzieć, bo gdzieś tam mi przeleciała informacja, że złe zdjęcie z góry dyskfalifikuje entry, ale na logikę myśląc, ci wszyscy ludzie z bliskiego wschodu, którzy jakoś się tu znaleźli też pewnie zrobili zdjęcie maszynką do mięsa.
lottzx Napisano 11 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2017 mam pytanie, robiłam ostatnio zdjęcie do paszportu mogę je użyć we wniosku?
Dublin Napisano 11 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2017 zdjecie do paszportu nie spelnia wymagan odnosnie ustawienia twarzy. Zdjecie musi byc na wprost symetryczne bez cieni i na jasnym tle bez pixow na nosie i innych fanaberii. Paszportowe jest chyba z boku do tego zdjecia musi wazyc do 200kb
haneczka019 Napisano 11 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2017 Godzinę temu, Dublin napisał: zdjecie do paszportu nie spelnia wymagan odnosnie ustawienia twarzy. Zdjecie musi byc na wprost symetryczne bez cieni i na jasnym tle bez pixow na nosie i innych fanaberii. Paszportowe jest chyba z boku do tego zdjecia musi wazyc do 200kb Już od dawna zdjęcie do paszportu nie może być z pół profilu tylko na wprost. https://obywatel.gov.pl/wyjazd-za-granice/zdjecie-do-dowodu-lub-paszportu
michal2232 Napisano 12 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2017 Witam. Mam pytanie odnosnie polskich znakow przy wypelnianiu zgloszenia. Rozmumiem ze caly wniosek wypelniamy bez polskich znakow, lacznie z imieniem i nazwiskiem na adresach konczac? Oraz czy przy podawaniu swojego adresu wpisujemy samo wojewodztwo czy moze wojewodztwo z powiatem?
karusek Napisano 12 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2017 6 minut temu, michal2232 napisał: Witam. Mam pytanie odnosnie polskich znakow przy wypelnianiu zgloszenia. Rozmumiem ze caly wniosek wypelniamy bez polskich znakow, lacznie z imieniem i nazwiskiem na adresach konczac? Oraz czy przy podawaniu swojego adresu wpisujemy samo wojewodztwo czy moze wojewodztwo z powiatem? bez polskich znakow wszedzie, nie tlumaczysz nazw wlasnych, w adresie wystarczy wojewodztwo.
Rubi Napisano 12 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2017 Dobry wieczór, zgłoszenie wysłane przed paroma minutami, zostaje cierpliwe wyczekiwać do maja :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.