Skocz do zawartości

Loteria Wizowa DV 2019

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
10 godzin temu, kzielu napisał:

Oczywiscie ze mozesz.

8 godzin temu, Dublin napisał:

No to moje drugie podejscie aplikacja wyslana na DV-2019

filipp slij zgloszenie ponownie mozesz jedno nie ma wplywu na drugie... poztym im wiecej zgloszen tym wieksza pula dla polski w nowej loterii (tyle ze pewnie twoje zgloszenie nie bedzie brane pod uwage gdybys zalatwil sprawe teraz przy odrobinie szczescia) powodzenia... ;)

Dziękuję Wam za odpowiedzi : )

Zgłoszenie wysłane, powodzenia wszystkim. 

• Odpowiedzi 721
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
2 godziny temu, georg700 napisał:

Tło mojego zdjęcia odbiega daleko od białego i jest raczej żółtawe i nieco chropowate... pomijając, że ich konwerter nieźle chrzani jakość. Ale mam nadzieję, ze to nie ma wielkiego znaczenia i zdjęcie mozna zmienić po ewentualnym wylosowaniu... Kiedyś o ile pamiętam, ta aplikacja akceptowała zdjęcie albo i nie.. a teraz po prostu się załącza. Czy może z wnioskiem o wizę mi się pomyliło?

jesli juz nie akceptuje to wielkości zdjęcia a nie tlo.. Tlo później jest akceptowane lub tez nie. Tak można zmienić zdjęcie.

Napisano
11 godzin temu, sly6 napisał:

jesli juz nie akceptuje to wielkości zdjęcia a nie tlo.. Tlo później jest akceptowane lub tez nie. Tak można zmienić zdjęcie.

Dobrze wiedzieć, bo gdzieś tam mi przeleciała informacja, że złe zdjęcie z góry dyskfalifikuje entry, ale na logikę myśląc, ci wszyscy ludzie z bliskiego wschodu, którzy jakoś się tu znaleźli też pewnie zrobili zdjęcie maszynką do mięsa.

Napisano

zdjecie do paszportu nie spelnia wymagan odnosnie ustawienia twarzy. Zdjecie musi byc na wprost symetryczne bez cieni i na jasnym tle bez pixow na nosie i innych fanaberii. Paszportowe jest chyba z boku do tego zdjecia musi wazyc  do 200kb

Napisano
Godzinę temu, Dublin napisał:

zdjecie do paszportu nie spelnia wymagan odnosnie ustawienia twarzy. Zdjecie musi byc na wprost symetryczne bez cieni i na jasnym tle bez pixow na nosie i innych fanaberii. Paszportowe jest chyba z boku do tego zdjecia musi wazyc  do 200kb

Już od dawna zdjęcie do paszportu nie może być z pół profilu tylko na wprost.

https://obywatel.gov.pl/wyjazd-za-granice/zdjecie-do-dowodu-lub-paszportu

Napisano

Witam. Mam pytanie odnosnie polskich znakow przy wypelnianiu zgloszenia. Rozmumiem ze caly wniosek wypelniamy bez polskich znakow, lacznie z imieniem i nazwiskiem na adresach konczac? Oraz czy przy podawaniu swojego adresu wpisujemy samo wojewodztwo czy moze wojewodztwo z powiatem?

Napisano
6 minut temu, michal2232 napisał:

Witam. Mam pytanie odnosnie polskich znakow przy wypelnianiu zgloszenia. Rozmumiem ze caly wniosek wypelniamy bez polskich znakow, lacznie z imieniem i nazwiskiem na adresach konczac? Oraz czy przy podawaniu swojego adresu wpisujemy samo wojewodztwo czy moze wojewodztwo z powiatem?

bez polskich znakow wszedzie, nie tlumaczysz nazw wlasnych, w adresie wystarczy wojewodztwo.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...