Skocz do zawartości

Loteria Wizowa DV 2019

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 721
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Tak mam potwierdzenie ale nie dostałem meila o tym, że mam ponownie złożyć wniosek bo loteria zaczyna sie od nowa a przejrzałem to forum i wiele osób takie otrzymało i pytam o to czy nie dostałem tego poniewaz zle cos wypełniłem czy poprostu oni nie musieli mi wcale tego wysyłać

Napisano

Nie martw się , moi znajomi też nie dostali tego maila. Po prostu zrobili tak jak ty i aplikowali jeszcze raz. To chyba zależy w którym dniu składałeś pierwszą aplikację, te wnioski które zapisały się  w bazie danych otrzymały wiadomość , a te z nich które się nie zapisały ( problemy techniczne ) nie otrzymały. W końcu gdyby mieli zapisane wszystkie aplikacje, nie przerywali by loterii. 

Poza tym czy to teraz istotne! Heh I tak zrobiłeś tak jak trzeba było, ponieważ loteria wystartowała tak jakby od nowa. Wszystkie wnioski złożone poprzednio ( w etapie I, przed awarią)  są nieważne ...

Przypominam zostało 23 dni . Zleci szybciutko :)

Trzymam kciuki i pozdrawiam .

PS Jak myślicie czy przez tą całą awarię mogły wzrosnąć szanse? Mam na myśli mniejszą liczbę osób aplikujących lub tych co nie złożyła wniosku ponownie. 

Napisano

Jeżeli stawiasz to w takim kontekście to tak , widać było już w tym temacie ,że dwie osoby nie aplikowały jeszcze raz bo nie dostały powiadomienia na maila ot złożyłem podanie i czekam do maja .Pisałem tutaj ,że sam jestem ciekaw ile takich było , ale żeby się o tym dowiedzieć musimy poczekać do 2 maja chyba wtedy to porusza tutaj larum jaka to Ameryka zła itd. 

Napisano

Heh Racja Łukasz ,oby było ich jak najwięcej. Z tego co piszesz są takie osoby a ja mam nadzieje że w większej liczbie i to we wszystkich państwach które mogły brać udział. Co na pewno przyczyni się na korzyść osób które aplikowały poprawnie. Poza tym  " Ameryka jest taka zła,  i w ogóle obecny prezydent i , i kurs dolara słaby i przestępczość i te tornada hehhe można tak wymieniać i wymieniać."  Śmieje się z tej całej krytyki, hejtu  który ostatnimi czasy narasta na US . Lecz jest to z korzyścią dla tych którzy mimo wszystko chcą przeprowadzić się do Stanów. Będzie mniejsza konkurencja :) 

Zabrzmiało to bardzo egoistycznie ale hej 

Powiedzcie, a co was najbardziej przyciąga do US ? 

Bo mnie to chyba najbardziej system kapitalistyczny ( a w zasadzie jego prostota ),o dziwo służba zdrowia,  oraz choćby nawet mentalność Amerykańskiego społeczeństwa i jego skłonności destrukcyjne . heh.  A także o zróżnicowanym  klimacie oraz gadżetach elektronicznych(cenach) nie wspominając .

Napisano

Ja nikomu źle nie życzę , wręcz przeciwnie. Jeżeli mam wygrać to wygram .Mnie przyciąga natura , chęć podszkolenia języka, jeżeli będę maił taka możliwość chęć nakupienia różnych sprzętów wędkarskich , których pomimo otwartego rynku nie uświadczysz w Polsce czy Europie. Szczególnie zależy mnie na łodzi. Łatwiejszy dostęp do broni.

Napisano
3 godziny temu, xJAx napisał:

...co was najbardziej przyciąga do US ? 

Bo mnie to chyba najbardziej system kapitalistyczny ( a w zasadzie jego prostota ),o dziwo służba zdrowia,  oraz choćby nawet mentalność Amerykańskiego społeczeństwa i jego skłonności destrukcyjne . heh.  A także o zróżnicowanym  klimacie oraz gadżetach elektronicznych(cenach) nie wspominając .

Chyba nie bardzo rozumiem ta wypowiedz. Tak czytam i czytam i nadal nic. Pociągają Cię skłonności destrukcyjne i amerykańska służba zdrowia ????

Napisano

Podszkolić język angielski możesz w Anglii czy też Irlandii..  Fajnie mają na Alasce jeśli chodzi o naturę leczy czy tam znajdziesz odpowiednią dla Ciebie pracę a gdy znajdziesz to czy starczy czy Ci czasu na te wędki czy inne hobby. Pogadaj z ludźmi co tam żyją czy i komu starcza na to czasu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...