ARANTES Napisano 13 Maja 2018 Zgłoś Napisano 13 Maja 2018 Oby się do mnie szczęście uśmiechnęło...to już raczej ostatnia próba. Już mi myśli krążą koło losowania. Pozdrawiam
Łukasz90 Napisano 13 Maja 2018 Zgłoś Napisano 13 Maja 2018 Widać ,że pierwszy raz:D Potem jest szok niedowierzanie ,że się nie udało. że nie wylosowali tak porządnego obywatela. Z każdym następnym tobie przechodzi mnie już przeszło. Nie wiem nawet czy będę (próbował) sprawdzał wyniki w wtorek czy poczekam chwile aż opadnie kurz. Co roku jest ostatnia loteria A nawet jakby była to ostatnia loteria to tak już musiało być....
Matt3 Napisano 14 Maja 2018 Zgłoś Napisano 14 Maja 2018 Ja już piąty raz będę sprawdzał wynik . "Has not been selected" znam już na pamięć. Powodzonka :)
magdziurek Napisano 14 Maja 2018 Zgłoś Napisano 14 Maja 2018 Plan jest taki ! Sprawdzam wyniki jutro i opijam Oczywiscie ze szczescia !
Łukasz90 Napisano 14 Maja 2018 Zgłoś Napisano 14 Maja 2018 Mnie rozbawiło to ,że jutro są imieniny...Nadziei Piękny termin wybrali na wyniki loterii https://pl.wikipedia.org/wiki/Nadzieja_(imię)
monk Napisano 14 Maja 2018 Zgłoś Napisano 14 Maja 2018 32 minuty temu, magdziurek napisał: Plan jest taki ! Sprawdzam wyniki jutro i opijam Oczywiscie ze szczescia ! Ja nawet jak nie wylosuję to browar na jutro już czeka
Ania799 Napisano 14 Maja 2018 Zgłoś Napisano 14 Maja 2018 Moja siostra ma jutro egzamin na prawo jazdy, ja losowanie. Ciekawe komu się poszczęści... :-)
kyle666 Napisano 14 Maja 2018 Zgłoś Napisano 14 Maja 2018 23 hours ago, ARANTES said: Oby się do mnie szczęście uśmiechnęło...to już raczej ostatnia próba. Już mi myśli krążą koło losowania. Pozdrawiam Próbowałem dwa razy i tym razem też jakoś specjalnie nie liczę na to, że zostanę wylosowany, ale głupio było nie wsiąść udziału skoro najprawdopodobniej jest to ostatnia edycja loterii. Oby zastąpili ją czymś bardziej sensownym... np. opartym o umiejętności.
Matw Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 Witam wszystkich :-) Czy sprawdzaliście już wyniki loterii? oficjalnie wyniki są dostępne już od ponad 2 godzin. Ja próbowałem sprawdzić, jednak wyskoczył mi błąd "Invalid confirmation number(...)"...
Joanna30 Napisano 15 Maja 2018 Zgłoś Napisano 15 Maja 2018 1 minutę temu, Matw napisał: Witam wszystkich :-) Czy sprawdzaliście już wyniki loterii? oficjalnie wyniki są dostępne już od ponad 2 godzin. Ja próbowałem sprawdzić, jednak wyskoczył mi błąd "Invalid confirmation number(...)"... Skąd info, że są już wyniki? Jeszcze ich nie ma. Będą dopiero o 18:00 naszego czasu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.