Marcin4M Napisano 25 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 25 Października 2017 2 minuty temu, RobertNYc napisał: Na tym forum to prędzej znajdziesz faceta chętnego na ozenek niż kobite. Hahaha nie no aż takim desperatem to nie jestem aby brać ślub z facetem dla green card Ale widzę że jesteś z NYC jesteś otwarty na pomoc?
RobertNYc Napisano 25 Października 2017 Zgłoś Napisano 25 Października 2017 Inna opcja-to próbuj wystarać sie o wize typu K-1.
Joanna30 Napisano 25 Października 2017 Zgłoś Napisano 25 Października 2017 Do wizy K-1 to on najpierw potrzebuje się poznać z Amerykanką A co do utrudniania sobie otrzymania wizy turystycznej przez wzięcie udziału w loterii, to nie stwierdzono żadnej zależności. Przypadki na forum były, że ktoś brał udział w loterii, nawet wiele razy, a i tak nie miał problemów z wyjazdem turystycznym. OP powiela jakieś przesądy sprzed lat, które obecnie nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości. Zalecam poczytanie forum i nie planowanie emigracji na wizie do tego nie przeznaczonej.
sly6 Napisano 25 Października 2017 Zgłoś Napisano 25 Października 2017 2 godziny temu, Marcin4M napisał: Hahaha nie no aż takim desperatem to nie jestem aby brać ślub z facetem dla green card Ale widzę że jesteś z NYC jesteś otwarty na pomoc? a co od siebie dasz,dajesz już teraz? A co do kursu by się sprzedać,idź do ludzi i zobaczysz czy się sprzedaż bo znam podobne kursy,osoby i niby masz kurs a stoisz w miejscu. Zasada taka,dajemy później prosimy,pokazujesz kim jesteś. Bo to ze chcesz to miliony chcą podobnych do Ciebie.
Amek Napisano 25 Października 2017 Zgłoś Napisano 25 Października 2017 Weź udział w loterii wizowej jak duża część użytkowników i módl się o szczęście. Ja trzeci rok próbuję
Marcin4M Napisano 25 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 25 Października 2017 6 godzin temu, sly6 napisał: a co od siebie dasz,dajesz już teraz? A co do kursu by się sprzedać,idź do ludzi i zobaczysz czy się sprzedaż bo znam podobne kursy,osoby i niby masz kurs a stoisz w miejscu. Zasada taka,dajemy później prosimy,pokazujesz kim jesteś. Bo to ze chcesz to miliony chcą podobnych do Ciebie. Osoba która pomoże napewno nie będzie zapomniana myślę że jakaś drobna gotówka wchodzi w grę jak najbardziej. Ale po za korzyścią majątkową taka osoba zyska zaufanego człowieku skoro ktoś mi pomoże dlaczego w przyszłości ja mam nie pomóc tej osobie? Przecież to oczywiste, wdzięczność to podstawa
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.