kiciamore Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Kombinuje? Pytam, bo to jest moje marzenie, nie koniecznie musi się spełnić w zamieszkaniu, a pobycie na dłużej. Nie jestem na rozmowie, tylko z Wami. Na pewno im powiem, że my z dzieckiem nie musimy nigdzie wracać, że chętnie zostaniemy nawet na dłużej zwiedzać, gdy mąż będzie pracował. I to zależy od nich na ile.
kiciamore Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Edytowałam odpowiedź, źle się wyraziłam.
kiciamore Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Nawet na 6 miesięcy, a później wrócimy, bo mamy w końcu rodzinę w PL, która na pewno się stęskni.
Joanna30 Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Bilet powrotny musisz mieć. Bz takowego mogą Cię nawet do samolotu nie wpuścić, jeśli nie będziesz miała odpowiedniej wizy na której można lecieć w jedną stronę. Poza tym bilet w 1 stronę jest chyba w tej samej cenie (lub bardzo zbliżonej) do biletu w 2 strony. Oczywiście w standardowych liniach, bo w tanich (np. norwegian) cena jest 1/2.
kiciamore Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Patrze i dopytuje jakie są możliwości, jak sobie poradzić, jak załatwić. Musze to wiedzieć, czy od was czy od prawnika imigracyjnego, ale chyba po to jest to forum. Nie wiem, moim zdaniem nie pisze nic złego. Dziwne, że jestem ciągle atakowana i oceniana.
kiciamore Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Rozumiem, a jak ja kupie sobie bilet powrotu po 6 miesiącach?
kiciamore Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Albo, jeżeli kupie nawet i po 2 tygodniach, a dostanę na 6 miesięcy, to będę mogła zostać te 6 miesięcy i kupić sobie nowy?
cee Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Nie jesteś atakowana ani oceniana, ale nie przyswajasz pewnych spraw. Nie wiem czy nie chcesz czy co.
kiciamore Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Przyswajam ale szukam luk Kto pyta nie błądzi, a faktem jest, że czasami coś mniej "ogarniam", taka choroba
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.