ilon Napisano 13 Marca 2018 Zgłoś Napisano 13 Marca 2018 12 godzin temu, maciek89kk napisał: Hej! Idzie wiosna, więc czas budować formę na lato. Postanowiłem więc połączyć przyjemne z pożytecznym biegając po jednym z kalifornijskich szlaków!:) Zapraszam na nowego vloga! Aktywnosc fizyczna powinno sie uprawiac caly rok, a nie tylko przed latem. Strasznie mnie irytuje te stwierdzenie, ze idzie wiosna wiec czas budowac forme wrr.
kzielu Napisano 13 Marca 2018 Zgłoś Napisano 13 Marca 2018 2 godziny temu, ilon napisał: Aktywnosc fizyczna powinno sie uprawiac caly rok, a nie tylko przed latem. Strasznie mnie irytuje te stwierdzenie, ze idzie wiosna wiec czas budowac forme wrr. Dobrze gada ! Podobnie jak z "od jutra zaczynam dietę".
Joanna30 Napisano 14 Marca 2018 Zgłoś Napisano 14 Marca 2018 Oj tam, oj tam. U mnie czasem takie jutro nadchodzi, a czasem nie Podobnie jak taka wiosna - jednego dnia jest, a drugiego już nie
andyopole Napisano 14 Marca 2018 Zgłoś Napisano 14 Marca 2018 11 godzin temu, kzielu napisał: Dobrze gada ! Podobnie jak z "od jutra zaczynam dietę". Albo: rzuciłem palenie! Pojutrze będą już dwa dni bez dymu...
maciek89kk Napisano 19 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 19 Marca 2018 Dnia 13.03.2018 o 12:29, ilon napisał: Aktywnosc fizyczna powinno sie uprawiac caly rok, a nie tylko przed latem. Strasznie mnie irytuje te stwierdzenie, ze idzie wiosna wiec czas budowac forme wrr. ilon, jestem osobą aktywną cały rok;) I myślę, że każdy z nas wie dobrze o co w tym chodzi. Poza tym, sport to zdrowie (chyba, że zawodowy) i każdy ale to każdy pretekst by zmotywować kogoś do chociaż odrobiny aktywności jest dobry! Przy okazji zapraszam Wszystkich na kolejnego vloga! Tym razem śnieg w Kalifornii!:) Enjoy
andyopole Napisano 19 Marca 2018 Zgłoś Napisano 19 Marca 2018 Dnia 14.03.2018 o 02:51, andyopole napisał: Albo: rzuciłem palenie! Pojutrze będą już dwa dni bez dymu... A tak przy okazji. Mija mi już trzeci miesiąc niepalenia.
agatenka Napisano 20 Marca 2018 Zgłoś Napisano 20 Marca 2018 Nie chce Ci sie wcinać w wątek ale w tytule jest nie Vlog a Vlogi także też coś dorzucę. Naprawdę robią kupę dobrej roboty, są z moich okolic i fajnie się ich ogląda. ostatni film: Tutaj reszta: https://www.youtube.com/channel/UCVln5I2ZTqb6HXDVXF_V6pA/videos i na koniec strona z blogiem https://wags.life/
maciek89kk Napisano 20 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 20 Marca 2018 Godzinę temu, agatenka napisał: Nie chce Ci sie wcinać w wątek ale w tytule jest nie Vlog a Vlogi Nie wcinasz się, wątek jest dla Wszystkich!:) Wrzucajcie tutaj swoją twórczość. Niech się coś dzieje!;)
Człowiek Zwany Majkiem Napisano 20 Marca 2018 Zgłoś Napisano 20 Marca 2018 O! To i ja się podzielę świeżutkim vlogiem Wielu z Was pewnie zna IHOP ale mi się udało w końcu odwiedzić pierwszy raz. Fajne miejsce na śniadania no i klasyczne pancakes, które to się widziało w kreskówkach, ociekające syropem klonowym
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.