andyopole Napisano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2018 Kiedyś miałem taką historyjkę gdy mieszkałem w UK. Gdzieś w płd Anglii zobaczyłem supermarket jakiego w moich stronach nie było, więc poszedłem się pogapic i poszwendac. Płatne miałem w tej firmie na godzinę więc trzeba było trochę overtimow nakręcić. Jak to w markecie, wejście pomiędzy dwa regały zagrodzone i widzę że dwaj chłopcy przekładają tam towar. Wlazlem do sąsiedniego dpmtu i gdy doszedłem do ich wysokości słyszę zza regalu: k*** i ch*** i te inne, znane nam wszystkim terminy z kuchennej łaciny. Polglosem się odezwalem: Panowie, ja rozumieć.... Po chwili zza regału, jak peryskop wyłoniła się głowa jednego z nich że slowami: bardzo, k****a, Pana, k****a, przepraszamy...
ilon Napisano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2018 Dnia 4/12/2018 o 20:10, andyopole napisał: Płatne miałem w tej firmie na godzinę więc trzeba było trochę overtimow nakręcić. Wiedzialam, ze musi byc jakis inny sprawdzony sposob na nabicie godzin w robocie
andyopole Napisano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2018 Godzinę temu, ilon napisał: Wiedzialam, ze musi byc jakis inny sprawdzony sposob na nabicie godzin w robocie Mam cala palate roznych sposobow. Najlepszy chyba jest strajk wloski...
ilon Napisano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2018 Dnia 4/17/2018 o 15:17, andyopole napisał: Mam cala palate roznych sposobow. Najlepszy chyba jest strajk wloski... A ja wlasnie sobie pomyslalam, ze pewnie jak bedziesz w tym NY w maju to tam pojedziesz obadac sytuacje
andyopole Napisano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2018 Już nie muszę prowadzić badan. Wręcz przeciwnie, wiek predestynuje mnie raczej do prowadzenia szkoleń. ..
ilya_ Napisano 28 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2018 Minelo troche czasu. Panowie dzien w dzien wciaz pracuja ostro na moim pietrze. Juz niedligo koniec. Charakteryzuja sie jednym – sa strasznie nerwowi w tej firemce. Nie chcialbym z nimi robic. Nie dlatego, ze przeklinaja. Nie da sie wg mnie z takimi ludzmi robic. Nerwica i stres jest straszna.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.