cee Napisano 26 Października 2018 Zgłoś Napisano 26 Października 2018 to chyba dobra informacja dla lomzy i stalowej woli...nie ? chlopaki pakujcie szpachelki i maski na azbesty...polonijny kontraktor juz zaciera lapki [sarkazm] tak swoja droga to sa 1 komentarze pod tym tekstem : A po co nam te zniesienie wiz,przecież juz mało kto chce tam jechać i pracować. Dlaczego zaraz pracować? To Polak podróżuje tylko do roboty???? I tu jest własnie podstawowy problem z wizami Komentarze w tej materii są zawsze najlepsze chociaż już pojawiają się na poziomie i z jakimkolwiek rozeznaniem sytuacji
margherita_s Napisano 26 Października 2018 Zgłoś Napisano 26 Października 2018 13 godzin temu, ilya_ napisał: to chyba dobra informacja dla lomzy i stalowej woli...nie ? chlopaki pakujcie szpachelki i maski na azbesty...polonijny kontraktor juz zaciera lapki [sarkazm] tak swoja droga to sa 1 komentarze pod tym tekstem : A po co nam te zniesienie wiz,przecież juz mało kto chce tam jechać i pracować. Dlaczego zaraz pracować? To Polak podróżuje tylko do roboty???? I tu jest własnie podstawowy problem z wizami Ja sie zawsze denerwuje, jak widze takie komentarze. Wiem, ze nie powinnam, ale strasznie mi to dziala na nerwy, taka ogolna niewiedza. To dziala na zasadzie "nie znam sie, ale sie wypowiem".
ilon Napisano 26 Października 2018 Zgłoś Napisano 26 Października 2018 Czemu nie widze komentarzy do tego art?
andyopole Napisano 26 Października 2018 Zgłoś Napisano 26 Października 2018 2 minuty temu, ilon napisał: Czemu nie widze komentarzy do tego art? Nie stracilas wiele. Sa idiotyczne....
cee Napisano 26 Października 2018 Zgłoś Napisano 26 Października 2018 Czemu nie widze komentarzy do tego art? Też chwilę szukałem bo są w takim "dziwnym miejscu"
ilon Napisano 26 Października 2018 Zgłoś Napisano 26 Października 2018 Godzinę temu, cee napisał: 1 godzinę temu, ilon napisał: Czemu nie widze komentarzy do tego art? Też chwilę szukałem bo są w takim "dziwnym miejscu" Gdzie? Wez no pomoz
margherita_s Napisano 26 Października 2018 Zgłoś Napisano 26 Października 2018 8 minut temu, ilon napisał: Gdzie? Wez no pomoz Mi sie od razu wyswietlaja pod spodem
cee Napisano 26 Października 2018 Zgłoś Napisano 26 Października 2018 Gdzie? Wez no pomoz Między "zobacz również" a "popularne dzisiaj "Wklejam obrazek pod którym jest pierwszy z komentarzy
ilon Napisano 26 Października 2018 Zgłoś Napisano 26 Października 2018 Cytuj Komentując korzystasz z narzędzia Facebooka. Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami Użytkowników. Aby zgłosić naruszenie – kliknij w link „Zgłoś Facebookowi” przy wybranym poście. Regulamin i zasady obowiązujące na Facebooku znajdują się pod adresem https://www.facebook.com/policies Chyba musze byc zalogowana na FB zeby miec dostep?
margherita_s Napisano 26 Października 2018 Zgłoś Napisano 26 Października 2018 Nie, ja jestem w pracy niezalogowana i wciaz widze komentarze. Nie wiem co sie dzieje z Twoja przegladarka.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.