torzek Posted April 29, 2018 Report Share Posted April 29, 2018 Cześć, Przyjechałem do USA 10 tygodni temu. Szukam jakiegoś forum lub grupy ludzi z Polski z którymi można wyskoczyć na kawę i pogadać o tutejszej rzeczywistości ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katlia Posted April 29, 2018 Report Share Posted April 29, 2018 A widziales strone Polonii w Baltimore na Facebook'u? Nie bardzo aktywna, ale moze ktos sie odezwie. https://www.facebook.com/groups/182609958418279/about/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
torzek Posted April 29, 2018 Author Report Share Posted April 29, 2018 Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilon Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Sprawdz tez MeetUp, moze akurat tam cos bedzie. A jak nie to idz do polskich sklepow, tam pewnie kogos spotkasz. Jeden sie nawet reklamuje, ze pracuja tam najpiekniejsze polskie dziewczyny Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilon Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 @andyopole akurat ja tam nie pracuje wiec co lajkujesz Swoja droga, jest ktos jeszcze w MD z tego forum badz okolice? Ciekawa jestem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeganMarkle Posted September 2, 2018 Report Share Posted September 2, 2018 My Polaków poznajemy najczęściej na płacach zabaw no ale to sposób dobry raczej tylko dla rodziców małych dzieci - a i poznani Polacy wtedy maja dzieci Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted September 2, 2018 Report Share Posted September 2, 2018 Dnia 1.05.2018 o 06:53, ilon napisał: @andyopole akurat ja tam nie pracuje wiec co lajkujesz Swoja droga, jest ktos jeszcze w MD z tego forum badz okolice? Ciekawa jestem. Bo ja na te ladne dziewczyny bym popatrzyl wlasnie, moja droga @ilon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted September 2, 2018 Report Share Posted September 2, 2018 26 minut temu, MeganMarkle napisał: My Polaków poznajemy najczęściej na płacach zabaw no ale to sposób dobry raczej tylko dla rodziców małych dzieci - a i poznani Polacy wtedy maja dzieci Kazdy wiek ma swoje miejsca. Ja najwiecej poznalem "pod kościołem"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
violetowa Posted September 4, 2018 Report Share Posted September 4, 2018 Ja co prawda w Baltimore nie mieszkam, ale w sumie nie bardzo daleko bo w PA, na granicy z MD, jakas godzinka drogi jakby ktos chcial pogadac czy cos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilon Posted September 11, 2018 Report Share Posted September 11, 2018 Dnia 2.09.2018 o 17:35, andyopole napisał: Bo ja na te ladne dziewczyny bym popatrzyl wlasnie, moja droga @ilon... To jedz tam i mi kup jakas szyneczke i inne smakolyki, a przy okazji popatrz na te dziewczyny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.