miron_ksi Napisano 29 Października 2018 Zgłoś Napisano 29 Października 2018 Hm .... intencje ciężko oceniać, ale kurde ta oferta brzmi jak wstęp w programie National Geographic pt. Locked Up Abroad .
pelasia Napisano 29 Października 2018 Zgłoś Napisano 29 Października 2018 5 godzin temu, markam777 napisał: Czytając co tu piszecie i mi zarzucacie mam wrażenie że raczej zażywanie narkotyków przez urzytkowników tego forum jest na porządku dziennym .. Prowadzę hodowlę psów od kilkunastu lat, psy z mojej hodowli są w całej Europie trafiają do USA , i z USA teraz mają trafic do mnie, sprawa najnormalniejsza w swiecie ale widzę że nie na tym forum .. Jeśli ktoś będzie zainteresowany dostanie tyle argumentów na potwierdzenie moich słów i wykluczenie jakichkolwiek podejrzeń ile będzie chciał . Andy juz napisał, osoby podróżnicze sa potrzebne jak zeszłoroczny snieg. Znam kobietkę, która zajmuje sie owczarkami niemieckimi i sprowadza niektóre z Czech. Nikt ich osobiście nie przewozi. Nie wiem w czym problem....
haneczka019 Napisano 30 Października 2018 Zgłoś Napisano 30 Października 2018 Nie dziw się, że wzbudzasz jakieś podejrzenia. Twój pierwszy post, tej samej treści zamieszczony 11 września. 29 października powtórka z rozrywki. Nadal nie masz paszportu, nadal nie starałeś się o wizę. Mało wiarygodne to wszystko.
markam777 Napisano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 30 Października 2018 19 minut temu, haneczka019 napisał: Nie dziw się, że wzbudzasz jakieś podejrzenia. Twój pierwszy post, tej samej treści zamieszczony 11 września. 29 października powtórka z rozrywki. Nadal nie masz paszportu, nadal nie starałeś się o wizę. Mało wiarygodne to wszystko. Paszport już jest, temat skopiowałem z działu Karolina Południowa i nie zmieniłem tej informacji . Obydwie wchodzą w grę, północna nawet bardziej ponieważ na lotnisko w Charlotte jest bliżej niż w Atlancie . Na pytania sugestie osób które usilnie próbują mi uświadomić że pieski mogą przylecieć same odpowiadam że doskonale to wiem, zawsze z Polski do USA wysyłałem same pieski ponieważ w tą stronę zupełnie nieopłacalne by było lecieć tam razem z nimi, w drugą stronę wygląda to zupełnie inaczej , propozycja firmy transportowej opiewająca na kwotę 4000 dolarów jest może kusząca dla was, ale nie dla mnie , w Polsce się zarabia złotówki nie dolary Do Atlanty wysyłałem 2 szczeniaki w cenie 750 dolarów, różnica jest kosmiczna ..
margherita_s Napisano 30 Października 2018 Zgłoś Napisano 30 Października 2018 Na spotkanie w ambasadzie mozna sie umowić w przeciągu tygodnia, na paszport z ewentualną wklejoną wizą czeka się ok. 3 dni. Nie rozumiem, dlaczego jeszcze nie zlożyles wniosku? Ba, nawet nie poszukales informacji, jak długo to trwa, z góry zakladając, że nie zdazysz z wizą. Niekt Ci w ciemno nie bedzie przewoził psów z drugiego końca swiata, czlowieku.
markam777 Napisano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 30 Października 2018 12 minut temu, margherita_s napisał: Na spotkanie w ambasadzie mozna sie umowić w przeciągu tygodnia, na paszport z ewentualną wklejoną wizą czeka się ok. 3 dni. Nie rozumiem, dlaczego jeszcze nie zlożyles wniosku? Ba, nawet nie poszukales informacji, jak długo to trwa, z góry zakladając, że nie zdazysz z wizą. Niekt Ci w ciemno nie bedzie przewoził psów z drugiego końca swiata, czlowieku. W jakie ciemno? piszecie jak o transporcie bomby co najmniej ..
margherita_s Napisano 30 Października 2018 Zgłoś Napisano 30 Października 2018 21 minut temu, markam777 napisał: W jakie ciemno? piszecie jak o transporcie bomby co najmniej .. Dlaczego nie chcesz umowic sie na spotkanie w ambasadzie? Odnies sie do tej czesci mojej wypowiedzi.
markam777 Napisano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 30 Października 2018 33 minuty temu, margherita_s napisał: Dlaczego nie chcesz umowic sie na spotkanie w ambasadzie? Odnies sie do tej czesci mojej wypowiedzi. A kto napisał że nie chce? Jak na razie po złożonym wniosku o wizę próbuje przejść na dalszy etap czyli stworzyć konto i dokonać opłaty i umówić termin , jednak przy próbie stworzenia konta cały czas wyskakują jakieś błędy .. Jednak nawet jeśli otrzymam wizę bilet w jedna stronę będzie tańszy niż w dwie, chyba że ktoś leci klasą biznesową to w tedy wolę sobie sam polecieć
Jackie Napisano 30 Października 2018 Zgłoś Napisano 30 Października 2018 2 godziny temu, markam777 napisał: Jednak nawet jeśli otrzymam wizę bilet w jedna stronę będzie tańszy niż w dwie Niekoniecznie. 3 godziny temu, markam777 napisał: W jakie ciemno? piszecie jak o transporcie bomby co najmniej .. Może nie bomba ale cholerny kłopot jeśli wypniesz się i psów nie odbierzesz. Lub np. na lotnisku w Charlotte będzie siupryza i nie pozwolą psów zabrać bo zabraknie jakiegoś papierka (albo komus sie tylko tak będzie zdawało.) Albo np. pies zdechnie w samolocie (był tu już na forum taki przypadek.)
margherita_s Napisano 31 Października 2018 Zgłoś Napisano 31 Października 2018 5 godzin temu, markam777 napisał: A kto napisał że nie chce? Jak na razie po złożonym wniosku o wizę próbuje przejść na dalszy etap czyli stworzyć konto i dokonać opłaty i umówić termin , jednak przy próbie stworzenia konta cały czas wyskakują jakieś błędy .. Jednak nawet jeśli otrzymam wizę bilet w jedna stronę będzie tańszy niż w dwie, chyba że ktoś leci klasą biznesową to w tedy wolę sobie sam polecieć Dla mnie to wymowki. Zlozenie wniosku o wize, wraz z oplata i umowieniem terminu, zajmuje 2 godziny. Poza tym tak - nieznajoma osoba na 99% nie podejmie sie przewozu zwierzat z USA dla kogos zupelnie obcego. Nawet za cene biletu. Czlowieku, zejdz na ziemie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.