Joanna30 Napisano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Napisano 13 Marca 2019 49 minut temu, ilon napisał: Wow super! Moze tez sobie kiedys tak cos ogarne, albo dopiszcie mnie dziewczyny Było wcześniej mówić Nie da się dopisać do raz zrobionej rezerwacji
Joanna30 Napisano 15 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2019 Chciałam tylko powiedzieć, że udało nam się zwiedzić Biały Dom. W dzień wyjazdu, już na pokładzie samolotu, dostałyśmy maila z potwierdzeniem, że nasze zwiedzanie się odbędzie Przez to odpuściłyśmy Kapitol, bo kolejka do wejścia była za długa i bałyśmy się, że nie zdążymy do Białego Domu, a potem miałyśmy jeszcze Pentagon Jak się ogarnę, bo dopiero nad ranem wróciłam, to wrzucę jakieś zdjęcia z tego wschodniego skrzydła Białego Domu
katlia Napisano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2019 2 godziny temu, Joanna30 napisał: Chciałam tylko powiedzieć, że udało nam się zwiedzić Biały Dom. Super! Gratuluje!
everden Napisano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2019 To super, bo mi się nie udało. Ambasada przesłała mi podobny liścik, a bawić się przez kongresmenów nawet mi do głowy nie przyszło. " Szanowna Pani, Uprzejmie informujemy, że na stronie internetowej Białego Domu umieszczona jest błędna informacja na temat pośrednictwa przedstawicielstw dyplomatycznych w organizowaniu wycieczek dla obcokrajowców. W 2011 r. Departament Stanu wstrzymał na czas nieokreślony stosowaną do tej pory procedurę dla wszystkich ambasad urzędujących w USA. W związku z powyższym w obecnej chwili Ambasada RP w Waszyngtonie nie ma możliwości organizowania wycieczek turystycznych do Białego Domu. Z poważaniem, Ambasada RP w Waszyngtonie '
Joanna30 Napisano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2019 No my byłyśmy zdeterminowane i jak ambasada odpisała, że nie ma możliwości, żeby ambasador był przewodnikiem turystycznym, to stwierdziłyśmy, że spróbujemy oknem, jeśli nie da się drzwiami
katlia Napisano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2019 Serio, dobrze wiedziec, ze sa sposoby na zwiedzanie BD, chociaz ja osobiscie tylko sie pofatyguje kiedy bedzie tam inny mieszkaniec.
andyopole Napisano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2019 Godzinę temu, katlia napisał: Serio, dobrze wiedziec, ze sa sposoby na zwiedzanie BD, chociaz ja osobiscie tylko sie pofatyguje kiedy bedzie tam inny mieszkaniec. Zwlekasz tak jak ja z obywatelstwem. Wciaz czekam na bialego, przedtem byl czarny, teraz pomarańczowy. Mam wymówkę.
katlia Napisano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2019 Godzinę temu, andyopole napisał: Zwlekasz tak jak ja z obywatelstwem. Wciaz czekam na bialego, przedtem byl czarny, teraz pomarańczowy. Mam wymówkę. A co gdyby nastepnym mieszkancem bylaby kobieta? Tez bys poczekal? (And what was wrong with the black one??) Ja mam dosyc bialych facetow. Juz dozyc narobili
andyopole Napisano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2019 4 godziny temu, katlia napisał: A co gdyby nastepnym mieszkancem bylaby kobieta? Tez bys poczekal? (And what was wrong with the black one??) Ja mam dosyc bialych facetow. Juz dozyc narobili Eeee, z kobietą prezydentem to bym sobie nawet fotkę zrobił. Niech ma!
everden Napisano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2019 Dnia 16.06.2019 o 10:26, Joanna30 napisał: No to gdzie te obiecane foty z Trampkiem?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.