Skocz do zawartości

DV-2020 Wylosowany / Nie wylosowany

gosc333

Czy zostałeś/aś wylosowany/a w loterii DV-2020 ?  

160 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zostałeś/aś wylosowany/a w loterii DV-2020 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeszcze ciutke ponad 9 godzin . Emocje coraz większe . W listopadzie składałem wniosek ja oraz moja dziewczyna. Stawiamy wszystko na jedną kartę. Powodzenia wszystkim ! 

• Odpowiedzi 533
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Szkoda, ze nie wysylaja informacji na maila. Oszczedziliby sobie dzikiego ruchu na serwerach, moze nie ze strony Polakow, bo chyba stosunkowo niewielu bierze udzial, ale biedniejsze kraje z pewnoscia wysylaja dziesiatki tysiecy zgloszen.

Znacie jakies statystyki dot. tej loterii?

Napisano

Wysłałem pierwszy raz zgłoszenie w październiku. Teraz czekam tak samo jak wy na wyniki. Powodzenia wszystkim! Nie napalam się zbytnio, jak nie teraz to kiedy indziej (o ile dalej będzie loteria).

Napisano
22 minuty temu, alcomindz. napisał:

Zgłoszenie wysłane 3 raz z rzędu. Jak co roku czuję, że to jest mój dzień i się uda :D

Na wieki wieków ;DD

Napisano

7 Maja i zostalo 7 godzin :wub: poniewaz 7 przynosi szczescie, postanowilam to wykorzystac i dodac moj pierwszy post na forum, tak jak i pierwszy udzial w loterii. Powodzenia wszystkim :wub:

Napisano

Taka podjarana atmosfera mogłaby trwać wiecznie... , żeby już za kilka godzin nie psuć humorów 90% aplikujacym Polakom ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...