ilya_ Napisano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2019 20 godzin temu, rafall93 napisał: Postaram się zwiedzić jak najwięcej, jednak są pewne ograniczenia. Wypisałem miejsca które są moim priorytetem. to jak tam rafale - kiedy wlatujesz ?
rafall93 Napisano 21 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2019 3 godziny temu, ilya_ napisał: to jak tam rafale - kiedy wlatujesz ? Szczerze nie wiem... :/ Trochę mi się komplikuje i nie wiem czy lecieć teraz czy w listopadzie.
MeganMarkle Napisano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2019 On 8/20/2019 at 12:44 PM, andyopole said: W Oregon mamy i gory, I pustynie, i prerie, i lasy i Ocean Spokojny. Niestety, brak scorpionow, aligatorow i humidu. Zapomniałeś napisać ile fajnych zwierzątek tam macie - mam na myśli wszelkie robale :p ja w CA najbardziej chyba (poza wiecznym słońcem) to, że jest sucho i nie ma robali. Zostawiam okno wieczorem otwarte - komarów zero. Wychodzę sobie na trawkę do parku - kleszczy zero. No bajka! W Polszy całe lato to walka ze swędzeniem i brzęczeniem :/
andyopole Napisano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2019 46 minut temu, MeganMarkle napisał: Zapomniałeś napisać ile fajnych zwierzątek tam macie - mam na myśli wszelkie robale :p ja w CA najbardziej chyba (poza wiecznym słońcem) to, że jest sucho i nie ma robali. Zostawiam okno wieczorem otwarte - komarów zero. Wychodzę sobie na trawkę do parku - kleszczy zero. No bajka! W Polszy całe lato to walka ze swędzeniem i brzęczeniem :/ Jakie robale? Akurat robię w tej branży i w CA jest ich zdecydowanie wiecej. Wiem co tam sprzedajemy. Komarów i kleszczy nie ma.
katlia Napisano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2019 18 minut temu, andyopole napisał: Jakie robale? Akurat robię w tej branży i w CA jest ich zdecydowanie wiecej. Wiem co tam sprzedajemy. Komarów i kleszczy nie ma. Sa za to tarantulas, agresywne mrowki, termity ktore cale domy wyjadaja, a na poludniu takze Afrykanskie przszoly ktore zabijaja
andyopole Napisano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2019 2 minuty temu, katlia napisał: Sa za to tarantulas, agresywne mrowki, termity ktore cale domy wyjadaja, a na poludniu takze Afrykanskie przszoly ktore zabijaja Ze niby w Oregon? Pierwsze slysze? Boss gdzies pojechal, gdy wroci zapytam, on sie w tym robactwie bardziej orientuje.
katlia Napisano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2019 3 minuty temu, andyopole napisał: Ze niby w Oregon? Pierwsze slysze? Boss gdzies pojechal, gdy wroci zapytam, on sie w tym robactwie bardziej orientuje. Nie, w Californi, gdzie Megan mysli nie ma robali!
MeganMarkle Napisano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2019 11 minutes ago, katlia said: Sa za to tarantulas, agresywne mrowki, termity ktore cale domy wyjadaja, a na poludniu takze Afrykanskie przszoly ktore zabijaja Dlatego trzymam się północy a tak serio to pająki mi niestraszne, mrówki są wszędzie ale malutkie i nie gryzą wiec jestem z nimi ok. Tylko boreliozy od kleszczy się boję i komarów nienawidzę potwornie wiec codzień doceniam ich brak!
andyopole Napisano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2019 6 minut temu, katlia napisał: Nie, w Californi, gdzie Megan mysli nie ma robali! No! To mnie qrde nie strasz! edit: juz bossa nie bede pytal bo bym na glupka wyszedl.
katlia Napisano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2019 53 minuty temu, andyopole napisał: No! To mnie qrde nie strasz! LOL, Andy, juz widze jak na skorpiony sie rzucasz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.