Halyna Napisano 20 Października 2019 Zgłoś Napisano 20 Października 2019 52 minuty temu, tomey napisał: Nie, za trzecim, trzeba próbować do skutku, aż pojawi się potwierdzenie z Twoimi danymi i numerem. IE, foto obrobione w ichniejszym narzędziu, 73 kb. Dziękuję za odpowiedź!
Umarko Napisano 20 Października 2019 Zgłoś Napisano 20 Października 2019 Jak ktoś wyrabiał paszport na dniach to niech napisze ile to wszystko zajęło :p Jestem ciekaw czy zdąze.
magdziurek Napisano 20 Października 2019 Zgłoś Napisano 20 Października 2019 Najlepiej uzywac Internet Explorer jako przegladarki do wysylania zgloszenia
Valaya Napisano 21 Października 2019 Zgłoś Napisano 21 Października 2019 8 godzin temu, Umarko napisał: Jak ktoś wyrabiał paszport na dniach to niech napisze ile to wszystko zajęło :p Jestem ciekaw czy zdąze. Ja wyrabialam w sierpniu (łódź), czas oczekiwania 3 tygodnie.
Halyna Napisano 21 Października 2019 Zgłoś Napisano 21 Października 2019 11 godzin temu, Umarko napisał: Jak ktoś wyrabiał paszport na dniach to niech napisze ile to wszystko zajęło :p Jestem ciekaw czy zdąze. Warszawa, 3 dni.
Halyna Napisano 21 Października 2019 Zgłoś Napisano 21 Października 2019 Nie można edytować więc dodaję : Faktycznie - wypełniając aplikację w IE nie ma żadnego problemu w jej wysłaniem i odebraniem numeru potwierdzenia niezależnie od długości trwania sesji, wielkości plików zdjęciowych, siły wiatru, ilości uderzeń skrzydeł motyla w Amazonii etc etc Przetestowane z tych PC, o których pisałam wcześniej.
czempislaw Napisano 21 Października 2019 Zgłoś Napisano 21 Października 2019 21 godzin temu, Umarko napisał: Jak ktoś wyrabiał paszport na dniach to niech napisze ile to wszystko zajęło :p Jestem ciekaw czy zdąze. mi od złożenia wniosku niemal dokładnie 3 tyg - zach-pom
Valaya Napisano 21 Października 2019 Zgłoś Napisano 21 Października 2019 10 godzin temu, Halyna napisał: Warszawa, 3 dni. ale to chyba w tym przyspieszonym trybie?
Halyna Napisano 21 Października 2019 Zgłoś Napisano 21 Października 2019 47 minut temu, Valaya napisał: ale to chyba w tym przyspieszonym trybie? Nie, pisałam już wcześniej, złożyłam w piątek przed południem, paszport był wydrukowany w poniedziałek, sms w środę, że jest gotowy do odbioru a odebrałam w czwartek. Znajoma z pracy właśnie odebrała dziś paszport a wniosek składała we wtorek.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.