Pucynkowa Napisano 4 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2019 Tak dla pewności - zgłoszenia są przyjmowane do jutra do 12:00 w południe?
Xarthisius Napisano 4 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2019 51 minutes ago, Pucynkowa said: Tak dla pewności - zgłoszenia są przyjmowane do jutra do 12:00 w południe? Do poludnia w Kentucky, czyli do 18:00 czasu polskiego.
elwira123 Napisano 4 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2019 W nocy o 3.30 jeden wniosek przeszedł ale cudem. Bo stronę musiałam odświeżać ale poszło. Kolejny juz nic .... nie dało rady
Pucynkowa Napisano 4 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2019 3 minuty temu, Xarthisius napisał: Do poludnia w Kentucky, czyli do 18:00 czasu polskiego. Czyli jest szansa, że zdążymy, dziękuję
gronostaj Napisano 4 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2019 12 godzin temu, che napisał: Mi teraz przeszło na Firefoxie. Na IE i Chromie miałem błędy po pierwszej stronie formularza. To raczej nie ma znaczenia jakiej przeglądarki się używa, ani u jakiego providera. Próbowałem kilku przeglądarek, na różnych laptopach i to dodatkowo przez różne VPNy. Strona jest po prostu przeciążona i żadne czary tu nie pomogą. Ostatecznie przeszło w chromie po bardzo dużej ilości kliknięć przycisku "odśwież".
czempislaw Napisano 4 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2019 zgłoszenie wysłane , udało się na przeglądarce Microsoft Edge za pierwszym razem , wcześniej na Operze nie wchodziło...
error Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 Jedno zgłoszenie poszło (po odświeżeniu tylko 2-3 razy), a drugie nie idzie. A jutro ostatni dzień. To nasze czwarte zgłoszenie i pierwszy raz wyskakuje błąd. Chyba coraz gorzej z tą stroną. Oby się przed pracą udało wysłać moje zgłoszenie. W każdym razie powodzenia wszystkim
cee Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 U mnie nie idzie na żadnej przeglądarce. Historia ciastka i inne kasowane na chrome, ie, też nic nie daje. 2x doszedłem do potwierdzenia i nawet 100 krotne odswiezanie nic nie dało. Ajjj chyba się nie uda tym razem
AngelikaM Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 Mam problem od kilku dni z połączeniem wiecie jak to rozwiązać?
AngelikaM Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 A dzisiaj koniec zgłoszeń może mi ktoś pomoc?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.