czempislaw Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 komu nie idzie to możne spróbujcie z innego komputera lub np z kawiarenki komputerowej albo u znajomego , mi poszło bez problemu
cee Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 Próbowałem z kilku komp, na kilku łączach i kilku przeglądarek.
error Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 Druga aplikacja nie idzie. Mam 2h odświeżania co chwilę... To raczej nie ma nic wspólnego z kompem czy cokolwiek, skoro jedna przeszła...
Pucynkowa Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 Mi nie poszło z komputera, bo ciągle był błąd, a z telefonu za pierwszym razem zgłoszenie moje i męża.
Kamillo13 Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 1 minutę temu, Pucynkowa napisał: Mi nie poszło z komputera, bo ciągle był błąd, a z telefonu za pierwszym razem zgłoszenie moje i męża. Dokładnie tak samo, z telefonu idzie bez problemu. A próbowałem chyba ze 3 dni z laptopa z różnych przeglądarek, nawet dziś w nocy od 2:30 do 4:30 i bez skutku. Tak więc z telefonu śmiga bez problemu.
error Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 10 minut temu, Kamillo13 napisał: Dokładnie tak samo, z telefonu idzie bez problemu. A próbowałem chyba ze 3 dni z laptopa z różnych przeglądarek, nawet dziś w nocy od 2:30 do 4:30 i bez skutku. Tak więc z telefonu śmiga bez problemu. Z telefonu też nie idzie. W ogóle chyba dużo osób próbuje, bo w nocy ładowało się i odświeżało w sekundę, a teraz idzie mozolnie.
Kamillo13 Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 to widocznie mamy szczęście że się udało. Kibicuję Wam żeby się udało, jeszcze 4 godziny macie.
Xarthisius Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 10 minutes ago, cee said: U mnie z tel nie idzie. To moze byc spowodowane tym, ze wbrew gloszonym w internecie teoria, to jednak nie zalezy od przegladarki/komputera/dostawcy internetu/vpn/koloru bokserek i fazy ksiezyca... Wczoraj o tej porze probowalo wypelnic zgloszenie 19k ludzi. Dzisiaj jedyne 45k. Zostawianie zgloszenia na ostatnia chwile nie jest najlepszym pomyslem... Powodzenia w pierwszym losowaniu, tj. losowaniu stabilnej sesji.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.