Jackie Napisano 3 Maja 2020 Zgłoś Napisano 3 Maja 2020 4 godziny temu, spajnej napisał: Pozostaje tylko czekac.... Ja wiem że łatwo się gada i czekanie to nic przyjemnego, ale do czerwca na szczęście niedaleko
prem Napisano 11 Maja 2020 Zgłoś Napisano 11 Maja 2020 Witam wszystkich którzy biorą udział po raz pierwszy lub kolejny raz w loterii. Myślę że zmiana terminu publikacji wyników nie tylko jest podyktowana wirusem ale również brakiem kultowego odliczania przez SZAMANA Tak więc Szaman jak długo?
Valaya Napisano 14 Maja 2020 Zgłoś Napisano 14 Maja 2020 Dnia 11.05.2020 o 21:57, prem napisał: Witam wszystkich którzy biorą udział po raz pierwszy lub kolejny raz w loterii. Myślę że zmiana terminu publikacji wyników nie tylko jest podyktowana wirusem ale również brakiem kultowego odliczania przez SZAMANA Tak więc Szaman jak długo? @szaman to już dawno nie było na forum, może wygrał kartę i wyjechal, dlatego nie odlicza
szaman Napisano 15 Maja 2020 Zgłoś Napisano 15 Maja 2020 HELOOOOOOOOO Witam Was ze słonecznej Kaliforniiiiii....HAHAHAHAHA żartuje dalej w Polsce...... PREM DZIĘKI STARY .. TO CO , ZACZYNAMY ODLICZANIE ???? UWAGA UWAGA POZOSTAŁO ONLY ONLY TYLKO..... 23 DNI !!!
SuperTraveller Napisano 15 Maja 2020 Zgłoś Napisano 15 Maja 2020 No to wywołaliście szamana z lasu...
Shirley911 Napisano 17 Maja 2020 Zgłoś Napisano 17 Maja 2020 Ponoć Trump nie daje już zielonych kart aż do odwołania. Ci co są na wizach w Stanach boją się, że ten cep im je cofnie. Mają w Stanach zadyme w związku z koronaświrusem i imigranci mają tam dużo trudniej w tym okresie (że to niby ich wszystkich wina ta cała pandemia)
Dawid_PL89 Napisano 19 Maja 2020 Zgłoś Napisano 19 Maja 2020 No to czekamy :D coś czuję, że w tym roku odwołają całą zabawę :D
Halyna Napisano 19 Maja 2020 Zgłoś Napisano 19 Maja 2020 50 minut temu, Dawid_PL89 napisał: No to czekamy coś czuję, że w tym roku odwołają całą zabawę Czy nie wymagałoby to zmiany przepisów?
szaman Napisano 27 Maja 2020 Zgłoś Napisano 27 Maja 2020 e tammmmmm , nic nie odwołają - przecież Loteria jest w pisana w ich kulture UWAGA ZOSTAŁO jeszcze 11 DNI !!!!!! JUPIIIIIII
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.