Skocz do zawartości

DV 2021

Michal O

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
4 godziny temu, spajnej napisał:

Pozostaje tylko czekac....

Ja wiem że łatwo się gada i czekanie to nic przyjemnego, ale do czerwca na szczęście niedaleko :) 

• Odpowiedzi 240
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Witam wszystkich którzy biorą udział po raz pierwszy lub kolejny raz w loterii. Myślę że zmiana terminu publikacji wyników nie tylko jest podyktowana wirusem ale również  brakiem kultowego odliczania przez SZAMANA

Tak więc Szaman jak długo?

Napisano
Dnia 11.05.2020 o 21:57, prem napisał:

Witam wszystkich którzy biorą udział po raz pierwszy lub kolejny raz w loterii. Myślę że zmiana terminu publikacji wyników nie tylko jest podyktowana wirusem ale również  brakiem kultowego odliczania przez SZAMANA

Tak więc Szaman jak długo?

@szaman to już dawno nie było na forum, może wygrał kartę i wyjechal:D, dlatego nie odlicza

Napisano

HELOOOOOOOOO Witam Was ze słonecznej Kaliforniiiiii....HAHAHAHAHA żartuje dalej w Polsce...... PREM DZIĘKI STARY ..

TO CO , ZACZYNAMY ODLICZANIE ????

UWAGA UWAGA POZOSTAŁO ONLY ONLY TYLKO..... 23 DNI !!! :D:D:D

Napisano

Ponoć Trump nie daje już zielonych kart aż do odwołania. Ci co są na wizach w Stanach boją się, że ten cep im je cofnie. Mają w Stanach zadyme w związku z koronaświrusem i imigranci mają tam dużo trudniej w tym okresie (że to niby ich wszystkich wina ta cała pandemia)

• 2 tygodnie później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...