Xarthisius Napisano 12 Października 2019 Zgłoś Napisano 12 Października 2019 No to obowiazek obywatelski wypelniony
MeganMarkle Napisano 12 Października 2019 Autor Zgłoś Napisano 12 Października 2019 20 minutes ago, Xarthisius said: No to obowiazek obywatelski wypelniony A tam, pokazałbyś na kogo głosowałeś :p
olmeca Napisano 12 Października 2019 Zgłoś Napisano 12 Października 2019 Już mnie telepie na myśl o tym jak większość Polonii zagłosuje, by w starym kraju się wszystkim po równo żyło lepiej.
andyopole Napisano 12 Października 2019 Zgłoś Napisano 12 Października 2019 Żywopłoty i krzaki u mnie i u sąsiadki przecięte, ręce mnie bolą. Teraz golenie, shower i na wybory! Mam nadzieję ze trafie zmęczonymi palcami we wlasciwa kratkę.
MeganMarkle Napisano 13 Października 2019 Autor Zgłoś Napisano 13 Października 2019 A ja w końcu nie zagłosowałam... Młody na cycu cały dzień bez przerwy a ja niewyspana i godzina samochodem w jedną stronę z noworodkiem okazała się ponad moje siły :/ ale mąż i moja mama udali się na głosowanie
andyopole Napisano 13 Października 2019 Zgłoś Napisano 13 Października 2019 Godzinę temu, MeganMarkle napisał: A ja w końcu nie zagłosowałam... Młody na cycu cały dzień bez przerwy a ja niewyspana i godzina samochodem w jedną stronę z noworodkiem okazała się ponad moje siły :/ ale mąż i moja mama udali się na głosowanie Jeśli przegramy jednym głosem to ja sobie z Tobą porozmawiam!
MeganMarkle Napisano 13 Października 2019 Autor Zgłoś Napisano 13 Października 2019 3 hours ago, andyopole said: Jeśli przegramy jednym głosem to ja sobie z Tobą porozmawiam! Spoko, inni poszli głosować za mnie: ”W Stanach Zjednoczonych w sumie zarejestrowało się ok. 32 tys. wyborców. To o 5 tys. więcej niż w wyborach parlamentarnych w 2015 r.”
MeganMarkle Napisano 13 Października 2019 Autor Zgłoś Napisano 13 Października 2019 https://www.tvn24.pl/wybory-parlamentarne-2019/wiadomosci-wyborcze,474/wybory-parlamentarne-2019-glosowanie-za-granica-kolejki-do-lokali-wyborczych,977050.html
rzecze1 Napisano 13 Października 2019 Zgłoś Napisano 13 Października 2019 57 minut temu, MeganMarkle napisał: https://www.tvn24.pl/wybory-parlamentarne-2019/wiadomosci-wyborcze,474/wybory-parlamentarne-2019-glosowanie-za-granica-kolejki-do-lokali-wyborczych,977050.html Za granicą brak głosowania korespondencyjnego zrobił swoje.. Ale w kraju tez duze kolejki, i to do samego wieczora, a to IPSOS'owi utrudnia zadanie oszacowania wyników, oficjalne mogą się znacznie roznic od tego co cobaczymy za niecałą godzinę. Pierwsze póznopopołudniowe przecieki mówiły o 47%, co dawałoby bardzo komfortową większosc w Sejmie...teraz o 45, 43... gdzie wszyscy główni aktorzy wchodzą... zatem piłka nadal w grze.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.