Skocz do zawartości

K1 czy slub w Polsce???

Odetta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Karina-mam problem z wyslaniem wiadomosci prywatnej.Ale ok-napisze tutaj.Ale najpierw najlepsza wiadomosc na swiecie !!!!! DOSTALAM TURYSTYCZNA NA 10 LAT !!!!!

A teraz mam pytanie ,wyjezdzam i bierzemy tam slub (nareszcie !!!)powiedz prosze jakie sa procedury tam,czy bede mogla podrozowac,jak wyglada moja sytuacja tam po slubie,jaki status?Zostawiam tu dziecko na jakis czas i mussze miec mozliwosc przyjazdu w razie jakiejs trudnej sytuacji,czy to prawda ze nie bede tu mogla przyjechac ????

Boze jak sie ciesze !!!1

Napisano

Dziekuje za to forum,dziekuje za porady,naprawde duzo wynioslam z lektury,nad ktora siedzialam kilka dobrych wieczorkow.Bylam,DOSTALAM WIZE !!!!!!Po 4 pytaniach,bardzo krotkich i rzeczowych-usmiechniety konsul i ja usmiechnieta...wyluzowana taka....hhih(akurat),na koncu chcialam poprosic aby mnie uszczypnal.....:D ale e tam...poszlam sobie,szczesliwa jak juz dawno nie... Bedzie dobrze :Dzieki Wam i zycze powodzonka !!!1

Napisano

Karina-wyslalam kolejna prywatna wiadomosc,ale chyba ze mnie blondynka-nie mam pojecia czy ja otrzymalas.Ale pytania zawarlam na glownej.Please-bardzo zalezy mi na odopwiedzi.A czytajac Twoje na rozne pytania,widze ze mamy do czynienia z nielada ekspertem.Wiesz,chcialabym bardzo wiedziec maksymalnie duzo o tym co mnie czeka,zanim wystartuje .Pozdrowionka :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...