karina Napisano 12 Października 2005 Zgłoś Napisano 12 Października 2005 Nie mam zadnej prywatnej wiadomosci od Ciebie ... Wyslij jeszcze raz - na pewno odpowiem.
Odetta Napisano 13 Października 2005 Autor Zgłoś Napisano 13 Października 2005 Karina-mam problem z wyslaniem wiadomosci prywatnej.Ale ok-napisze tutaj.Ale najpierw najlepsza wiadomosc na swiecie !!!!! DOSTALAM TURYSTYCZNA NA 10 LAT !!!!! A teraz mam pytanie ,wyjezdzam i bierzemy tam slub (nareszcie !!!)powiedz prosze jakie sa procedury tam,czy bede mogla podrozowac,jak wyglada moja sytuacja tam po slubie,jaki status?Zostawiam tu dziecko na jakis czas i mussze miec mozliwosc przyjazdu w razie jakiejs trudnej sytuacji,czy to prawda ze nie bede tu mogla przyjechac ???? Boze jak sie ciesze !!!1
Odetta Napisano 13 Października 2005 Autor Zgłoś Napisano 13 Października 2005 ...i jeszcze jedno,co oznaczaja gwiazdki pod zdjeciem?mam jedna
Odetta Napisano 13 Października 2005 Autor Zgłoś Napisano 13 Października 2005 Dziekuje za to forum,dziekuje za porady,naprawde duzo wynioslam z lektury,nad ktora siedzialam kilka dobrych wieczorkow.Bylam,DOSTALAM WIZE !!!!!!Po 4 pytaniach,bardzo krotkich i rzeczowych-usmiechniety konsul i ja usmiechnieta...wyluzowana taka....hhih(akurat),na koncu chcialam poprosic aby mnie uszczypnal..... ale e tam...poszlam sobie,szczesliwa jak juz dawno nie... Bedzie dobrze :Dzieki Wam i zycze powodzonka !!!1
sly6 Napisano 13 Października 2005 Zgłoś Napisano 13 Października 2005 a mozesz napisac jakie mialas pytania,co do gwiazdek to nikt nie wie,jest wiele teorii powodzenia zycze
Odetta Napisano 13 Października 2005 Autor Zgłoś Napisano 13 Października 2005 Oczywiscie- -kto to jest ta osoba,ktora zaprasza -ile czasu pracuje -gdzie bylam za granica -czy mam wlasny dom,lub mieszkanie zyczyl milego pobytu
sly6 Napisano 13 Października 2005 Zgłoś Napisano 13 Października 2005 dzieki,tez zycze milego pobytu
Odetta Napisano 14 Października 2005 Autor Zgłoś Napisano 14 Października 2005 Karina-wyslalam kolejna prywatna wiadomosc,ale chyba ze mnie blondynka-nie mam pojecia czy ja otrzymalas.Ale pytania zawarlam na glownej.Please-bardzo zalezy mi na odopwiedzi.A czytajac Twoje na rozne pytania,widze ze mamy do czynienia z nielada ekspertem.Wiesz,chcialabym bardzo wiedziec maksymalnie duzo o tym co mnie czeka,zanim wystartuje .Pozdrowionka
sly6 Napisano 15 Października 2005 Zgłoś Napisano 15 Października 2005 Odetta a czytalas ta strone: http://uscis.gov/graphics/
Odetta Napisano 15 Października 2005 Autor Zgłoś Napisano 15 Października 2005 Dzieki-tylko,ze moj angielski jest bardzo slaby,nie poradze sobie z tlumaczeniem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.