Skocz do zawartości

Brak Stimulus check'u - dziwna sytacja

Markoni

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2 godziny temu, Markoni napisał:

Gratki!

U mnie nadal nic, na stronie IRS dalej nie ma żadnego rekordu na temat zwrotu anie stimulus checku, pomimo tego że wszystko zostało wysłane na początku kwietnia...

Jedna z forumowiczek się dodzwonila do IRS więc też próbuj. 

@andyopole U mnie nadal brak federalnego. Cos ty wyslal jakieś smakołyki ze swoim rozliczeniem? :D

• Odpowiedzi 25
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Data point od znajomego. który wysłał zeznanie podatkowe pocztą. Zeznanie wysłane na początku marca, dotarło w połowie marca, zwrot w połowie lipca. Czyli opóźnienie ok. 4 miesięcy.

Napisano
13 godzin temu, andyopole napisał:

Dziś w skrzynce znalazłem czek ze zwrotem taxu stanowego. Sprawdziłem konto i federalny też dziś przyszedł przelewem. 

edit: teraz się zastanawiam co sobie kupic za ten grosik. :D

W razie jakbys nie mial na co wydac to mozesz mi ewentualnie zrobic przelew :D 

Napisano
4 godziny temu, pelasia napisał:

Jedna z forumowiczek się dodzwonila do IRS więc też próbuj. 

@andyopole U mnie nadal brak federalnego. Cos ty wyslal jakieś smakołyki ze swoim rozliczeniem? :D

W kontaktach z .gov nie uzywam zadnych sztuczek.

Przekupstwo, srodki lagodnej perswazji, itp. stosuje wylacznie w stosunku do kobiet.  ;)

Napisano
14 minut temu, ilon napisał:

W razie jakbys nie mial na co wydac to mozesz mi ewentualnie zrobic przelew :D

Wiedzialem ze zadbasz o mnie. Nie ukrywam, liczylem na troche inne sugestie…    :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Po 4 miesiącach jest w końcu update na temat tax return - ma być wysłany w tym miesiącu. Jeśli chodzi natomiast o stimulus check to nadal brak info. Zastanawiam się jakie tu będzie opóźnienie. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...