pelasia Napisano 30 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2020 2 godziny temu, Markoni napisał: Gratki! U mnie nadal nic, na stronie IRS dalej nie ma żadnego rekordu na temat zwrotu anie stimulus checku, pomimo tego że wszystko zostało wysłane na początku kwietnia... Jedna z forumowiczek się dodzwonila do IRS więc też próbuj. @andyopole U mnie nadal brak federalnego. Cos ty wyslal jakieś smakołyki ze swoim rozliczeniem?
lestat Napisano 30 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2020 Data point od znajomego. który wysłał zeznanie podatkowe pocztą. Zeznanie wysłane na początku marca, dotarło w połowie marca, zwrot w połowie lipca. Czyli opóźnienie ok. 4 miesięcy.
ilon Napisano 30 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2020 13 godzin temu, andyopole napisał: Dziś w skrzynce znalazłem czek ze zwrotem taxu stanowego. Sprawdziłem konto i federalny też dziś przyszedł przelewem. edit: teraz się zastanawiam co sobie kupic za ten grosik. W razie jakbys nie mial na co wydac to mozesz mi ewentualnie zrobic przelew :D
andyopole Napisano 30 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2020 4 godziny temu, pelasia napisał: Jedna z forumowiczek się dodzwonila do IRS więc też próbuj. @andyopole U mnie nadal brak federalnego. Cos ty wyslal jakieś smakołyki ze swoim rozliczeniem? W kontaktach z .gov nie uzywam zadnych sztuczek. Przekupstwo, srodki lagodnej perswazji, itp. stosuje wylacznie w stosunku do kobiet.
andyopole Napisano 30 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2020 14 minut temu, ilon napisał: W razie jakbys nie mial na co wydac to mozesz mi ewentualnie zrobic przelew Wiedzialem ze zadbasz o mnie. Nie ukrywam, liczylem na troche inne sugestie…
Markoni Napisano 12 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2020 Po 4 miesiącach jest w końcu update na temat tax return - ma być wysłany w tym miesiącu. Jeśli chodzi natomiast o stimulus check to nadal brak info. Zastanawiam się jakie tu będzie opóźnienie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.