Arczevski Napisano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2020 5 godzin temu, SanFrancisco napisał: Czyli nie trzeba się spieszyć? Spokojnie w środku można wysyłać? Możesz wysłać kiedy chcesz, ale najlepiej nie na początku i nie na końcu, gdzie najwięcej osób wysyła Ja planuję wysłać kilka dni po otwarciu, jak minie pierwszy szał na loterię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2020 On 9/30/2020 at 4:10 PM, Xarthisius said: DV-2022 Program: The online registration period for the DV-2022 Program beings on Wednesday, October 7, 2020 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), and concludes on Tuesday, November 10, 2020 at 12:00 noon, Eastern Standard Time (EST) (GMT-5). Individuals who submit more than one entry during the registration period will be disqualified. [1] https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html W tym roku ze względu na "okoliczości" z decyzją czy w ogóle próbować po raz ósmy bawić się w loterię poczekam na wyniki wyborów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maddyla Napisano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2020 To od czego tak naprawde później zależy nasz numer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mvgda Napisano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2020 Godzinę temu, maddyla napisał: To od czego tak naprawde później zależy nasz numer? od kolejności rozmów, im niższy wylosowany numer tym lepiej, jeśli będziecie wylosowani ale przypisany numer będzie rzędu 30tysiecy wzwyż to zazwyczaj oznacza to bardzo małe szanse na rozmowę i przyznanie wizy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2020 1 hour ago, maddyla said: To od czego tak naprawde później zależy nasz numer? Od (nie)szczescia w losowaniu. Numer dostajesz losowo w czasie losowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas90 Napisano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2020 Witam. Mam jeszcze 1 pytanie. Czy można w formularzu zgłoszeniowym dać to samo zdjęcie co się dawało w losowaniu sprzed 2 lat ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2020 Just now, Lucas90 said: Witam. Mam jeszcze 1 pytanie. Czy można w formularzu zgłoszeniowym dać to samo zdjęcie co się dawało w losowaniu sprzed 2 lat ? Pozdrawiam Taka mysl - moze cos w instrukcji na ten temat jest ? Albo z 500 razy na forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dublin Napisano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2020 Zdjęcie zawsze musi być nowe aktualne, wysłanie starego cię dyskwalifikuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas90 Napisano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Witam. Zrobiłem zdjęcie 600 na 600 i wstawiłem je do programu i wyszło mi coś takiego jak w załączniku poniżej czy może ktoś mi powiedzieć czy to spełnia wymagania tzn. czy zielone okręgi są wystarczająco dopasowane, żeby zdjęcie zostało uznane ? Może powinienem zrobić większe zdjęcie a program je dopasuje, ja zrobiłem od razu 600 na 600 i nie wiem czy to przejdzie.W instrukcji jest to pokazane nieco inaczej. Proszę o jakąś wskazówkę jak się ktoś się lepiej orientuje w temacie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas90 Napisano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Może powinienem zrobić większe niż 600 na 600 i wtedy przyciąć w tym programie ? Ale piszę jak byk " Wymagania odnośnie zdjęcia są dokładnie opisane w instrukcji. Zdjęcie nie może być starsze niż sześć miesięcy, użycie zdjęcia z poprzedniej edycji loterii powoduje dyskwalifikację zgłoszenia. Musi być w kolorze, format jpeg, jedyny akceptowalny rozmiar to 600x600 pixeli." i o takie poprosiłem fotografa, teraz jak wrzucam je w program to przycinania to nie da się go tam bardziej zmniejszyć i okręgi wyszły jak wyszły. Ewt. fotograf zrobił zle zdjęcie. Jak ktoś wie jak to poprawnie zrobić to proszę o radę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.