Joanna025 Napisano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2020 21 godzin temu, Dublin napisał: Przed chwilą wysłałem zgłoszenie też miałem błąd za pierwszym razem 5 minut temu, Joanna025 napisał: dzięki za info, będziesz próbował dziś jeszcze raz ? Ja korzystałam z Google Chrome i Firefox to samo może IE lepiej ? 5 minut temu, Joanna025 napisał: dzięki za info, będziesz próbował dziś jeszcze raz ? Ja korzystałam z Google Chrome i Firefox to samo może IE lepiej ? 5 minut temu, Joanna025 napisał: dzięki za info, będziesz próbował dziś jeszcze raz ? Ja korzystałam z Google Chrome i Firefox to samo może IE lepiej ? A ok, rozumiem, że poszło już ok :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halyna Napisano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2020 W dniu 19.10.2020 o 17:50, Lucas90 napisał: Witam. Zrobiłem zdjęcie 600 na 600 i wstawiłem je do programu i wyszło mi coś takiego jak w załączniku poniżej czy może ktoś mi powiedzieć czy to spełnia wymagania tzn. czy zielone okręgi są wystarczająco dopasowane, żeby zdjęcie zostało uznane ? Może powinienem zrobić większe zdjęcie a program je dopasuje, ja zrobiłem od razu 600 na 600 i nie wiem czy to przejdzie.W instrukcji jest to pokazane nieco inaczej. Proszę o jakąś wskazówkę jak się ktoś się lepiej orientuje w temacie. Pozdrawiam Zdjęcie jest prawidłowe. Nie popadaj w paranoję. Moje, które wykorzystałam 2 lata temu w ramach DVL, a które następnie posłużyło do odnowionej wizy A2, jest identycznie wykadrowane - głowa (bez włosów i uszu)ma się mieścić pomiędzy tymi elipsami - moja bujna fryzura wychodzi grubo poza nie w każdej wizie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halyna Napisano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2020 23 godziny temu, Dublin napisał: Przed chwilą wysłałem zgłoszenie też miałem błąd za pierwszym razem Uuuuu Panie no to żeś .... żartuję. Tak długo jak nie otrzyma się numeru potwierdzającego wysłanie, tak długo można wysyłać te same zgłoszenia do skutku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuperTraveller Napisano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2020 W dniu 19.10.2020 o 23:01, Dublin napisał: brakuje wtyczki flash to narzedzie nie jest webowe Zainstalowałem, zezwoliłem tej witrynie na używanie Flash'a i dalej ściąga mi jakiś plik - FIG_cropper. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dublin Napisano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Nie uruchamia ci się program bo wtyczka widocznie nie jest kompatybilna, przeskaluj sobie w gimp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuperTraveller Napisano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Chciałem skorzystać z ich narzędzia ale wychodzi na to, że wykadruję zdjęcie jak zawsze w Light Roomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuperTraveller Napisano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2020 2 x nie udało się wysłać zgłoszenia przez Operę i 1 x przez Edge. Daję sobie spokój na kilkanaście najbliższych godzin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halyna Napisano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2020 7 godzin temu, SuperTraveller napisał: 2 x nie udało się wysłać zgłoszenia przez Operę i 1 x przez Edge. Daję sobie spokój na kilkanaście najbliższych godzin... Działa poprawnie pod IE zarówno photo cropper jak i wysyłanie zgłoszeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuperTraveller Napisano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Kiedyś wysyłałem korzystając z Chrome'a lub FireFox'a i też było wszystko OK. Jak kolejna próba zakończy się zwięchą po kliknięciu submit to spróbuje z inną przeglądarką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
che Napisano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Potwierdzam, najlepiej odpalać wszystko w IE, powinieneś mieć zainstalowanego mimo to że masz Edga. Działa zarówno crop tool, i mi udało się wysłać zgłoszenia na IE (a na chromie wywaliła się strona...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.