pelasia Napisano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2021 20 minutes ago, Roelka v.2 said: Wiadomo przeciez, ze kobietom tylko chodzi o pieniadze. /sarkazm Ja zawsze mówię, ze poślubiłam mojego męża dla pieniedzy. Tylko nadal czekam aż te pieniądze się pojawią Ale przynajmniej jest wysoki
ilon Napisano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2021 24 minutes ago, andyopole said: Przed chwila widzialem taki mm na FB: Kobiecie wystarczy 8,5 centymetra i naprawde jest jej obojetne czy to Visa czy Master Card. Ja zawsze lepiej patrze na AMEX...
Roelka v.2 Napisano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2021 27 minutes ago, pelasia said: Ja zawsze mówię, ze poślubiłam mojego męża dla pieniedzy. Tylko nadal czekam aż te pieniądze się pojawią Ale przynajmniej jest wysoki Ja tez oczywiscie poslubilam meza dla kasy i obywatelstwa. Obywatelstwo juz mam, ale na kase tez jeszcze czekam. Moj mezu tez jest wysoki - 1 cm wyzszy ode mnie, ale tez sie liczy nie?
pelasia Napisano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2021 1 hour ago, Roelka v.2 said: Ja tez oczywiscie poslubilam meza dla kasy i obywatelstwa. Obywatelstwo juz mam, ale na kase tez jeszcze czekam. Moj mezu tez jest wysoki - 1 cm wyzszy ode mnie, ale tez sie liczy nie? Pewnie, ze sie liczy!
katlia Napisano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2021 3 hours ago, andyopole said: najbardziej to pasuje do niedawnej dykusji w jakims innym watku o tym jak powinna postapic Melania. Ja z takim imbecylem nie chcialbym miec nc wiecej do czynienia. Nikt tu nie mowil o tym jak Melania POWINNA postapic. My pisalysmy co ona postapi, i dlaczego. Jest roznica, i to nie mala.
andyopole Napisano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2021 2 godziny temu, ilon napisał: Ja zawsze lepiej patrze na AMEX... Z Amexem bywa problem. Nie wszędzie honorują.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.