Robert1992 Napisano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2021 21 godzin temu, Jackie napisał: Proszę założyć osobny wątek anty-szczepionkowy. W tym wątku i każdym innym każdy taki post będzie usuwany i autor dostanie ostrzeżenie. Dlaczego? Przecież każdy ma prawo do wypowiedzi co o tym myśli. No chyba że boicie się opini osób które źle mówią o tych waszych eksperymentalnych szczepionkach..? https://www.o2.pl/informacje/pentagon-pokazal-implant-moze-pomoc-w-walce-z-covid-19-6628174823672640a i macie te swoje czipy które są rzekomą teoria spiskową
Roelka v.2 Napisano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2021 5 minutes ago, Robert1992 said: Dlaczego? Przecież każdy ma prawo do wypowiedzi co o tym myśli. No chyba że boicie się opini osób które źle mówią o tych waszych eksperymentalnych szczepionkach..? Kazdy ma prawo do wypowiedzi, ale administracja forum ma tez prawo regulowac tresci na swoim forum. Jakby ktos mial ochote szukac teorii na temat szczepionek, to tego dziadostwa jest juz w internecie wystarczajaco duzo. Poza tym, nikt ci nie powiedzial, ze nie mozesz pisac swoich opini o szczepionkach. Ale zaloz osobny watek. Wedlug mnie, ten temat powinien byc przeznaczony do informacji na temat wymagan co do lotow. Szczegolnie, ze te regulanie zmieniaja sie teraz dosc czesto. Anty-vax moga sie nie zgadzac z wymaganiami, ale koniec koncow kazda organizacja moze sobie robic co chce. Nie chcesz, to nie lataj liniami lotniczymi ktore wymagaja testow/szczepionek. Nikt nikogo do niczego nie zmusza.
kzielu Napisano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2021 14 minutes ago, Robert1992 said: Dlaczego? Przecież każdy ma prawo do wypowiedzi co o tym myśli. No chyba że boicie się opini osób które źle mówią o tych waszych eksperymentalnych szczepionkach..? https://www.o2.pl/informacje/pentagon-pokazal-implant-moze-pomoc-w-walce-z-covid-19-6628174823672640a i macie te swoje czipy które są rzekomą teoria spiskową Tak - bylo o nim wczoraj w 60 minutes - chyba jednym z najbardziej renomowanych programow reporterskich w US. Proponuje obejrzec program i dopiero pisac.
Robert1992 Napisano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2021 W dniu 12.04.2021 o 20:20, kzielu napisał: Tak - bylo o nim wczoraj w 60 minutes - chyba jednym z najbardziej renomowanych programow reporterskich w US. Proponuje obejrzec program i dopiero pisac. Nie znam tego programu zresztą nie oglądam amerykańskiej telewizji
kzielu Napisano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2021 1 hour ago, Robert1992 said: Nie znam tego programu zresztą nie oglądam amerykańskiej telewizji Dokładnie - "nie wiem o co chodzi ale się wypowiem"
Robert1992 Napisano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2021 20 godzin temu, kzielu napisał: Dokładnie - "nie wiem o co chodzi ale się wypowiem" Wiem wiem....Pisało o tym w internecie.... wiec wiem i sie wypowiadam...
Robert1992 Napisano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2021 W dniu 14.04.2021 o 11:59, kzielu napisał: Dokładnie - "nie wiem o co chodzi ale się wypowiem"
Jackie Napisano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2021 Jeszcze raz ostrzegam, następnym razem będzie ban. Zaloz se osobny watek na ten temat.
Robert1992 Napisano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2021 15 godzin temu, Jackie napisał: Jeszcze raz ostrzegam, następnym razem będzie ban. Zaloz se osobny watek na ten temat. Prawda boli że pokazuje inna stronę o tej całej plandemi?
Iskierka Napisano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2021 Wiecie, to ja tak na zmianę tematu Polecam sprawdzać restrykcje odnośnie wlotu do USA na stronie Lufthansy (podaje się lotnisko wylotu i docelowe), znacznie ułatwia to określenie jakie testy (i papiery) są konieczne PS. zazdroszczę ludziom, którzy są na stałe w USA aktualnie, byłam na Wielkanoc, powiedzmy, że namiastka normalności i miła odmiana od restrykcji w EU. Człowiek może się normalnie przejść do sklepu i restauracji, marzenie! U mnie (DE) właśnie zamknęli wszystko z powrotem, otwarte są tylko drogerie, spożywczei apteki, nawet księgarnie pozamykali
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.