szaman Napisano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2021 DZIEKI, A co wpisywaliście przy dzieciach jezeli chodzi o adres mail i nr teleofnu ( moje dzieci nie posiadają a coś trzeba wpisac, inaczej system nie przepusci) Cytuj
Xarthisius Napisano 6 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2021 1 hour ago, szaman said: DZIEKI, A co wpisywaliście przy dzieciach jezeli chodzi o adres mail i nr teleofnu ( moje dzieci nie posiadają a coś trzeba wpisac, inaczej system nie przepusci) email i telefon rodzica Cytuj
szaman Napisano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2021 W dniu 6.08.2021 o 18:26, Xarthisius napisał: email i telefon rodzica dzieki Cytuj
Gość Napisano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2021 Jestem na etapie wypełniania DS-260 i nie wiem co mam wpisać jeśli chodzi o wykształcenie . Ja jestem osoba która wylosowała nr 12*** i mam wykształcenie średnie. Natomiast moja żona nie ukończyła liceum - brak matury ( ciąża). Co powinienem wpisać jeśli chodzi o wykształcenie żony? średnie nie pełne ? I jeszcze mam pytanie kiedy powinienem złożyć DS-260 żeby rozmowa wypadła w styczniu. Za pomoc z góry dziękuję. Cytuj
szaman Napisano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2021 DS-260 - HISTORIA ZATRUDNIENIA. Może ktoś podpowiedzieć jak wypisać historie zatrudnienia gdy od 2007 roku prowadzi się własną dzialalność ale w przeciągu tego czasu pracowało się przez jakiś czas na etacie ale prowadząc dalej dzialalność ? Pytam bo we wniosku jest opcja : PRIMARY OCCUPATION - tutaj wpisałem obecnie czym sie zajmuje ( własna działalność ) kolejny pytanie we wniosku to : WHERE YOU PREVIOUSLY EMPLOYED ? : tutaj wpisałem okres gdzie pracowałem na etacie ( ale prowadziłem cały czas też własną dzialalność gospodarczą ) kolejną opcją do wyboru jest dodanie kolejnego pracodawcy - jak myślicie wpisać tu też dzielność gospodarczą czy już to nie będzie ważne gdyż nie byłem zatrudniony u kogoś innego ? Cytuj
Xarthisius Napisano 9 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2021 3 hours ago, szaman said: DS-260 - HISTORIA ZATRUDNIENIA. Może ktoś podpowiedzieć jak wypisać historie zatrudnienia gdy od 2007 roku prowadzi się własną dzialalność ale w przeciągu tego czasu pracowało się przez jakiś czas na etacie ale prowadząc dalej dzialalność ? Pytam bo we wniosku jest opcja : PRIMARY OCCUPATION - tutaj wpisałem obecnie czym sie zajmuje ( własna działalność ) kolejny pytanie we wniosku to : WHERE YOU PREVIOUSLY EMPLOYED ? : tutaj wpisałem okres gdzie pracowałem na etacie ( ale prowadziłem cały czas też własną dzialalność gospodarczą ) kolejną opcją do wyboru jest dodanie kolejnego pracodawcy - jak myślicie wpisać tu też dzielność gospodarczą czy już to nie będzie ważne gdyż nie byłem zatrudniony u kogoś innego ? Przy primary occupation podales przeciez przedzial dat: od poczatku prowadzenia dzialalnosci do dzis. Po co mialbys to powtarzac w sekcji previously employed? Cytuj
Xarthisius Napisano 9 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2021 15 hours ago, Max93 said: Jestem na etapie wypełniania DS-260 i nie wiem co mam wpisać jeśli chodzi o wykształcenie . Ja jestem osoba która wylosowała nr 12*** i mam wykształcenie średnie. Natomiast moja żona nie ukończyła liceum - brak matury ( ciąża). Co powinienem wpisać jeśli chodzi o wykształcenie żony? średnie nie pełne ? Nie ma takiej opcji jak wyksztalcenie srednie niepelne. Po prostu wpisujesz liceum do ktorego chodzila, a w polu "degree / diploma" wpisujesz "no diploma". 15 hours ago, Max93 said: I jeszcze mam pytanie kiedy powinienem złożyć DS-260 żeby rozmowa wypadła w styczniu. Za pomoc z góry dziękuję. Nie da sie tego tak zrobic, zeby rozmowa wypadla w konkretnym miesiacu, bo to zalezy od duzej ilosci czynnikow. Skup sie na tym, zeby wogole do interview doszlo. Cytuj
szaman Napisano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2021 3 godziny temu, Xarthisius napisał: Przy primary occupation podales przeciez przedzial dat: od poczatku prowadzenia dzialalnosci do dzis. Po co mialbys to powtarzac w sekcji previously employed? Właśnie sęk w tym, że przy PROMARY OCCUPATION nie ma ram czasowy. Przesyłam 2 zrzuty ekranu. na 1 obrazu jest pytanie o primary occupation a na 2 opcja która trzeba wypełnić jeżeli się zaznaczyło previous employment Cytuj
Xarthisius Napisano 9 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2021 6 minutes ago, szaman said: Właśnie sęk w tym, że przy PROMARY OCCUPATION nie ma ram czasowy. Przesyłam 2 zrzuty ekranu. na 1 obrazu jest pytanie o primary occupation a na 2 opcja która trzeba wypełnić jeżeli się zaznaczyło previous employment Interesting. A jak wybierzesz "Business" zamiast "other" w dropdownie? Cytuj
szaman Napisano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Xarthisius napisał: Interesting. A jak wybierzesz "Business" zamiast "other" w dropdownie? bez zmian Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi