kzielu Napisano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2021 1 hour ago, nergil said: To sam widzisz,wpuszczają nie tych co trzeba.. mnie nie chcą wpuścić gdzie ja nawet nie mam zamiaru tam zostawać.. cel wyłącznie turystyczny Strasznie zdesperowany jestes jak na kogos kto chce turystycznie - juz druga strone nam to tlumaczysz a to czy Ci wierzymy znaczenie ma niewielkie.... Jak mnie gdzies nie chca to jade gdzie indziej.
nergil Napisano 8 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2021 W dniu 6.12.2021 o 20:38, katlia napisał: LOL... to samo powiedzieli ci ktorzy zostali. Nie ma jeszcze chipa w ludziach ktory moze wykryc prawdomowce od tego kto klamie. No więc sama widzisz że system jest do dupy i konsul tak naprawde nie wie kto jakie ma zamiary i wpuszczają tych co tam zostają zamiast tych co naprawdę jadą turystycznie tak jak ja.. i to jest nie fer
nergil Napisano 8 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2021 W dniu 6.12.2021 o 21:19, kzielu napisał: Strasznie zdesperowany jestes jak na kogos kto chce turystycznie - juz druga strone nam to tlumaczysz a to czy Ci wierzymy znaczenie ma niewielkie.... Jak mnie gdzies nie chca to jade gdzie indziej. Nie jestem zdesperowany i jeżdzę tam gdzie turysta jest mile widziany.. po prostu miałem kilka razy okazję pojechać do USA i myślałem że jest to kraj przychylnie patrzący na turystów.. art. 214 b nie zdołałem wykazać że planowane podczas wizyty w usa działania odpowiadają rodzajowi wizy o którą się staram.. co o jaką mam się starać jak jadę turystycznie? Jakiś absurd.. na wszystkie pytania ładnie odpowiedziałem i odmowa.. no i teraz odmowa esty..
agatenka Napisano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2021 On 12/6/2021 at 12:36 PM, katlia said: ^^^ bardziej precyzyjnie... 1,000 mialo visa overstay, wiec zostali dluzej niz wiza pozwalala. Z ciekawosci, gdzie mozna znalezc takie dane?
katlia Napisano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2021 1 minute ago, agatenka said: Z ciekawosci, gdzie mozna znalezc takie dane? Tu: https://www.dhs.gov/sites/default/files/publications/20_0513_fy19-entry-and-exit-overstay-report.pdf
katlia Napisano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2021 1 hour ago, nergil said: i to jest nie fer Dobrze, wyzaliles sie, czas na planowanie innych podrozy. Bo co ty myslisz, ze prawa zwiazane z granicami panstw to szkola podstawowa? Szukasz 'fer' w polityce? Jest wiele rzeczy nie 'fer' w USA, i akurat wizy dla cudzoziemcow to najmniejszy i najmniej wazny problem amerykanski.
Xarthisius Napisano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2021 Department of State jest galezia amerykanskiego rzadu, ktory odpowiada za ambasady i wydawanie wiz do USA. Wize mozna uzyskac tylko w ambasadzie/konsulacie USA. There. Skoro mamy juz precyzyjna odpowiedz na glowne pytanie watku, to czy mozemy zamknac te bezproduktywna dyskusje?
andyopole Napisano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2021 39 minut temu, Xarthisius napisał: 39 minut temu, Xarthisius napisał: There. Skoro mamy juz precyzyjna odpowiedz na glowne pytanie watku, to czy mozemy zamknac te bezproduktywna dyskusje? Zamknąć? Fajnie czasem poczytać coś głupiego. Łatwiej się wstaje.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.