BD6 Napisano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Niestety w tym roku również się nie udało. Do zobaczenia za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz92 Napisano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Chyba 10 raz, pudło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kora83 Napisano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Moge sie zapytac osob,ktore znowu po kilku probach nie zostaly wylosowane jaki macie wyuczone zawody/ukonczone szkoly,ktore przedstawiliscie przy rejestracji? Ja wpisalam mgr administracji. Dziekuje i pozdrawiam wszystkich Sent from my SM-A415F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foladdd Napisano 8 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Mnie też w tym roku nie chcą. Ciekawe dlaczego <mysli> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenadams Napisano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 18 minutes ago, Kora83 said: Moge sie zapytac osob,ktore znowu po kilku probach nie zostaly wylosowane jaki macie wyuczone zawody/ukonczone szkoly,ktore przedstawiliscie przy rejestracji? Ja wpisalam mgr administracji. Dziekuje i pozdrawiam wszystkich Sent from my SM-A415F using Tapatalk 13 minutes ago, foladdd said: Mnie też w tym roku nie chcą. Ciekawe dlaczego <mysli> Ciotka kolegi pracuje w U.S. Department of State, podobno mają nowy usprawniony proces weryfikacyjny. Oprócz tego, że oczywiście wykształcenie się liczy (np. ktoś z doktoratem z informatyki to wiza gwarantowana, ktoś bez wykształcenia wyższego małe szanse) to jeszcze mają specjalny dział sprawdzający po forach czy ktoś nie wypisuje teorii spiskowych. Więcej napisał @Xarthisius, polecam przeczytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek18 Napisano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Witam,nie tym razem 10/11 jakos tak. Czekamy na pazdziernik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kora83 Napisano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Ciotka kolegi pracuje w U.S. Department of State, podobno mają nowy usprawniony proces weryfikacyjny. Oprócz tego, że oczywiście wykształcenie się liczy (np. ktoś z doktoratem z informatyki to wiza gwarantowana, ktoś bez wykształcenia wyższego małe szanse) to jeszcze mają specjalny dział sprawdzający po forach czy ktoś nie wypisuje teorii spiskowych. Więcej napisał [mention=88479]Xarthisius[/mention], polecam przeczytać! A dokladnie gdzie znalezc ten opis?Sent from my SM-A415F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
che Napisano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 2x HAS NOT BEEN SELECTED po raz 7 i faktycznie, zero problemów ze sprawdzaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanierski Napisano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 38 minutes ago, kenadams said: Ciotka kolegi pracuje w U.S. Department of State, podobno mają nowy usprawniony proces weryfikacyjny. Oprócz tego, że oczywiście wykształcenie się liczy (np. ktoś z doktoratem z informatyki to wiza gwarantowana, ktoś bez wykształcenia wyższego małe szanse) to jeszcze mają specjalny dział sprawdzający po forach czy ktoś nie wypisuje teorii spiskowych. Więcej napisał @Xarthisius, polecam przeczytać! NIe wiem czy ma to znaczenie przy samym losowaniu, oboje z żoną mamy dyplomy uczelni wyższych, jestem mgr informatyki a żona lekarzem. To już czwarty raz kiedy się nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gosc333 Napisano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 po raz 11 HAS NOT BEEN SELECTED @Kora83 w zgłoszeniu do loterii wydaję mi się że nie ma możliwości wpisania posiadanego zawodu np. informatyka, administracja. Można zaznaczyć jedynie "High school, University, Doctorate degree"itp. Ja mam inż i zaznaczam "University Degree" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi