Arczevski Napisano 2 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2022 Ja w tym roku postanowiłem nie wysyłać w pierwszym tygodniu, przez co w ogóle zapomniałem o temacie i wczoraj sobie przypomnieliśmy, że loteria. Pogoda była dobra, więc zdjęcia raz dwa w domu pyknęliśmy, nawet młody chętnie współpracował, czego nie spodziewałem się po 1,5 rocznym maluchu I poszło. Strategia jak każda inna - w tym przypadku i tak nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kora83 Napisano 4 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 Ja skladalam w pierwszym tygodniu,w ostatnich dniach,i nawet po srodku,i mnie nie wylosowali. Tym razem zauwazylam dwie malutkie biale kropeczki po samym srodku na oczach na zdjeciach,i nie wiem czy mnie nie zdyskwalifikuja.Sent from my SM-A415F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalkcb Napisano 4 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 Poprosiłem kogos o wypełnienie w moim imieniu wniosku. Dostałem zwrotnie printscreen z kodem do sprawdzenia w maju czy zostałem wybrany ale nie wiem jak sprawdzic czy to nie fake. Wiecie jak sprawdzić czy moja aplikacja przeszła poprawnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kora83 Napisano 4 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 Poprosiłem kogos o wypełnienie w moim imieniu wniosku. Dostałem zwrotnie printscreen z kodem do sprawdzenia w maju czy zostałem wybrany ale nie wiem jak sprawdzic czy to nie fake. Wiecie jak sprawdzić czy moja aplikacja przeszła poprawnie?Nie sprawdzisz juz tego,musisz czekac do maja i wpisac kod. A dlaczego sam nie wypelniles?Rejestracja jest bardzo latwa do wypelnienia. Czy ten kod zaczyna sie 2024 i dalej ma 12 cyfer/liter napisane drukowanymi literami?Sent from my SM-A415F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalkcb Napisano 4 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 11 hours ago, Kora83 said: Nie sprawdzisz juz tego,musisz czekac do maja i wpisac kod. A dlaczego sam nie wypelniles?Rejestracja jest bardzo latwa do wypelnienia. Czy ten kod zaczyna sie 2024 i dalej ma 12 cyfer/liter napisane drukowanymi literami? Sent from my SM-A415F using Tapatalk Wiem, że to prosta szybka sprawa aby wypełnić wniosek. Dlaczego nie zrobiłem tego osobiście to zupełnie inna sprawa. Numer, który dostałem zaczyna się od 2024 i dalej ma 12 liter/cyfr. Wygląda autentycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2022 Sprawdzisz w maju czy cie nie oszukano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czempislaw Napisano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2022 Witajcie , wrzucam zdjęcie do Photo-tools i wyskakuje mi komunikat: Your photo does not need cropping , photos dimensions are 600x600 , co jest nie tak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kora83 Napisano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2022 Wydaje mi sie,ze takie mozesz wrzucic,bo komunikat jasno mowi,ze ma dobre wymiary,i nie potrzebuje poprawkiSent from my SM-A415F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czempislaw Napisano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2022 Godzinę temu, Kora83 napisał: Wydaje mi sie,ze takie mozesz wrzucic,bo komunikat jasno mowi,ze ma dobre wymiary,i nie potrzebuje poprawki Sent from my SM-A415F using Tapatalk no właśnie tylko zarazem jest czerwony krzyżyk tak jak by nie było akceptacji, dla mnie dosyć dziwna sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kora83 Napisano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2022 no właśnie tylko zarazem jest czerwony krzyżyk tak jak by nie było akceptacji, dla mnie dosyć dziwna sytuacjaSprobowalam na swoim zdjeciu,ktore dodalam do swojej rejestracji i tez mi sie wyswietlil taki sam komunikat,wiec wkleilam nie obcinane zdjecie (oryginalne od fotografa) i zaakceptowalo. Wiec wklej zdjecie takie same ale orginalne lub z innym rozmiarem.Sent from my SM-A415F using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi