Kora83 Napisano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 Ok,wiem,ze to loteria,i jakie sa jej zasady,ale z drugiej strony takie mysli same przychodza. Widzialam wczesniej na forum i na fb podobne zapytania,aczkolwiek mi akurat nie przeszkadzaly. Nie uwazam,ze moje pytanie w tej kwestii bylo idiotyzmem. No ale coz jest tylko aplikantem,ktory po kilku razach widzi tylko czarne scenariusze. Dziekuje Wam za odpowiedzi.PozdrawiamSent from my SM-A415F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 (edytowane) W dniu 26.03.2023 o 08:04, Wojtek18 napisał: Siema...Szaman ile zostalo,pozdrawiam z fartem... Nie wiem czy wiesz co tutaj znaczy slowo: fart? Edytowane 27 Marca 2023 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek18 Napisano 27 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 2 godziny temu, andyopole napisał: Nie wiem czy wiesz co tutaj znaczy slowo: fart? Siema,nie wiem. Jak mozesz to napisz,zebym wiedzial ja i inni z forum. Dziekuje,pozdrawiam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 Siem wstydzem. Nie powiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman Napisano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 HALO HALO ODLICZAMY ???? DO WYNIKÓW ZOSTAŁO ... 29 DNI POWODZENIA !!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2023 29 minut temu, szaman napisał: HALO HALO ODLICZAMY ???? DO WYNIKÓW ZOSTAŁO ... 29 DNI POWODZENIA !!! Jeszcze Ci nie przeszło? Powodzenia życzę tym razem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_MVP Napisano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2023 14 hours ago, szaman said: HALO HALO ODLICZAMY ???? DO WYNIKÓW ZOSTAŁO ... 29 DNI POWODZENIA !!! Odliczamy, trzymamy mocno kciuki. Oby w tym roku nam się udało. Powodzenia życzę Tobie również i wszystkim forumowiczom! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kora83 Napisano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2023 Ja juz 4 raz bede sprawdzac A piaty skladac w pazdzierniku,bo nie licze na cud. Gdzie mozna sobie speawdzic ile wnioskow zostalo zlozonych?Sent from my SM-A415F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kora83 Napisano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2023 Wyniki sa 6 maja,czyli za dokladnie 27 dniSent from my SM-A415F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2023 1 hour ago, Kora83 said: Gdzie mozna sobie speawdzic ile wnioskow zostalo zlozonych? Raz na 3 lata mozna sprawdzic tu: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-program-statistics.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi