Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Godzinę temu, Xarthisius napisał:

Na wszelki wypadek, jezeli oficer CBP zapomnial: welcome home!

Ja wlatywalem w tym roku 4 razy - ani razu nie "przywitali" mnie: "welcome home!"

Co więcej - raz wylądowaliśmy na secondary, gdyż zakompleksiony strażnik stwierdził, że mieliśmy zbyt długa wycieczkę poza USA, na szczęście jego "przełożony" miał inne zdanie...

Napisano (edytowane)
13 godzin temu, Xarthisius napisał:

Na wszelki wypadek, jezeli oficer CBP zapomnial: welcome home!

Szczerze dziękujemy @Xarthisius! Szczególnie Wy tutaj wiecie ile nas to akcji i stresów kosztowało i to w moim stanie, haha.

Pan w okienku tak nas przywitał na szczęście i było to mega miłe! 
Za to godzinę czekaliśmy w tym specjalnym pomieszaniu na aktywację karty, trafiliśmy na akcję z gościem, którego ostatecznie zakuli w kajdanki i przerwę lunchową, więc ostatecznie pani, która nas sprawdzała po godzinnym czekaniu zrobiła wszystko dosłownie w 3min i wbiła pieczątkę bez żadnego pytania i welcome. 

11 godzin temu, maza napisał:

Ja wlatywalem w tym roku 4 razy - ani razu nie "przywitali" mnie: "welcome home!"

Co więcej - raz wylądowaliśmy na secondary, gdyż zakompleksiony strażnik stwierdził, że mieliśmy zbyt długa wycieczkę poza USA, na szczęście jego "przełożony" miał inne zdanie...

A jak długa była to wycieczka? Ciekawa jestem w praktyce jak z tym wlatywaniem.

I gdzie ostatecznie mieszkacie? CA? ;)

Edytowane przez annamaria33
Napisano
Godzinę temu, annamaria33 napisał:

A jak długa była to wycieczka? Ciekawa jestem w praktyce jak z tym wlatywaniem.

I gdzie ostatecznie mieszkacie? CA? ;)

Wylecielismy Sty 30, wlecielismy z powrotem Kwi 16, więc nie był to zbyt duży okres.

Teraz mieszkamy w NV.

• Like 1