Xarthisius Napisano 10 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 10 godzin temu (edytowane) 5 hours ago, mr.stylo said: Problem w tym iż nie wskazał komu . Order jaki wydał nie precyzuje czy chodzi o : sprawy które utknęły na AP czy posiadaczy 221G czy o zwyczajnych selected current . Nawet gdyby chodzilo o wszystkich, nawet gdyby nagle mieli change of heart i zaczeliby zapraszac jak leci, to magicznie z 20k do 36k i tak nie dojda w 10d. Edytowane 10 godzin temu przez Xarthisius Cytuj
katlia Napisano 2 godziny temu Zgłoś Napisano 2 godziny temu 13 hours ago, maza said: Napewno bardziej nam sie podoba niż w NY/NYC i taniej niż w CA, a do granicy z Kalifornią mamy tylko z 20-30 minut. Wystarczająco ciepło, dużo słońca, a deszcz to widziałem ostatnio w Lipcu w Polsce Moja praca na ten moment wystarcza żeby przeżyć miesiąc - a jak żona pójdzie do jakiejkolwiek pracy to bedzie naprawdę fajnie finansowo - narazie szkoli sie z angielskiego :). Nasze dzieci (mid i high school) wyjątkowo dobrze zaklimatyzowały sie w szkole - z czego jestem niesamowicie zadowolony, gdyż było to jedna z naszych największych obaw. Narazie jesteśmy zadowoleni. Brawo, super sie czyta. Gratuluje Cytuj
maza Napisano 2 godziny temu Zgłoś Napisano 2 godziny temu 13 godzin temu, andyopole napisał: Daj Wam Boże jak najlepiej. Dziekuję.. chyba Cytuj
Teru Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Napisano 1 godzinę temu Był to dla mnie najgorszy rok pod względem tej całej GC, kolorowo z Afryki oczywiście dostali, a my oczywiście polacy na szarym końcu. Pierwszy raz jestem zły na dzisiejsze rządy USA! A do lewicy było mi zawsze daleko to teraz myślę, że na naszą korzyść byłoby jakby był Biden Cytuj
katlia Napisano 51 minut temu Zgłoś Napisano 51 minut temu (edytowane) 37 minutes ago, Teru said: kolorowo z Afryki oczywiście dostali BIALI z Afryki, a bardziej precyzyjnie Afrikanersi z RPA przyjezdzaja. W sumie jakies 30,000 Afrikanersow ma przyjechac do USA w tym roku in nastepnym. Wazne jest wiedziec ze nie przez DV ale dzieki specjalnej akcji trumpa, maja status uchodzcow bo trump twierdzil ze sa dyskryminowani w RPA. Edytowane 48 minut temu przez katlia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi