majk Napisano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2007 czy warto korzystac z czegos takiego? http://www.eloan.com/s/show/cms_sample_sco...Pg&user=&mcode= 30 $ rocznie tyle ze oni nie korzytsaja z glownych agencji raportujacych. Takze troche mija sie z celem sledzenie swojej histori na podstawie tych danych, podczas gdy twoja zdolnosc kredytowa jest wyznaczana na podstawie innych danych. Glowne agencje biora 10$ tyle ze miesiecznie. Czy warto korzystac z ofert dodatkowych do kart, w ofertach pisza ze pomagaja zwiekszyc limit na karcie.
kubakj Napisano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2007 czy warto korzystac z czegos takiego?http://www.eloan.com/s/show/cms_sample_sco...Pg&user=&mcode= 30 $ rocznie tyle ze oni nie korzytsaja z glownych agencji raportujacych. Takze troche mija sie z celem sledzenie swojej histori na podstawie tych danych, podczas gdy twoja zdolnosc kredytowa jest wyznaczana na podstawie innych danych. Glowne agencje biora 10$ tyle ze miesiecznie. Czy warto korzystac z ofert dodatkowych do kart, w ofertach pisza ze pomagaja zwiekszyc limit na karcie. Link is dead
majk Napisano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2007 Bezposredniego linku nie da sie wkleic http://www.eloan.com/s/show/checkcredit?co...LI&user=&mcode= i usluga Credit Score Monitoring
Covadonga Napisano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2007 Przez 9 miesiecy mialem Secured Credit Card w Bank of America. Jakies 3 tygodnie temu dostalem odpowiedz od banku ze karta zostala zamianiona na regularna karte kredytowa. Ciagle czekam na check z depozytem na $500. Teraz chcialbym starac sie o inne karty kredytowe (MasterCard lub American Express). Czy myslicie ze moje aplikacje zostana odrzucone? W jakich bankach najlepiej (najpewniej) sprobowac? Czy wogole jest sens juz probowac czy moze lepiej zrobic "jakas" historie na regularnej karcie a dopiero potem (po kilku miesiacach) probowac w innych bankach...? Dzieki na odpowiedz! Pozdrawiam
kubakj Napisano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2007 Przez 9 miesiecy mialem Secured Credit Card w Bank of America. Jakies 3 tygodnie temu dostalem odpowiedz od banku ze karta zostala zamianiona na regularna karte kredytowa. Ciagle czekam na check z depozytem na $500. Teraz chcialbym starac sie o inne karty kredytowe (MasterCard lub American Express). Czy myslicie ze moje aplikacje zostana odrzucone? W jakich bankach najlepiej (najpewniej) sprobowac? Czy wogole jest sens juz probowac czy moze lepiej zrobic "jakas" historie na regularnej karcie a dopiero potem (po kilku miesiacach) probowac w innych bankach...?Dzieki na odpowiedz! Pozdrawiam Bank of America zawsze tak robi po 9 miesiacach, jak masz dobra historie konta. Te 500$ moze wyslac czekiem lub zrobic jako deposyt na koncie, czyli w efekcie masz limit 1000$, z czego po wykozystaniu tych 500$ nie musisz ich juz oddawac. Sproboj Amex Blue oraz jakas karte Citi lub Chase. Discover nie proboj.
Covadonga Napisano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2007 Mam pytanie do kogos z was. Otoz moja zona jest ze mna w USA ale niestety jej status nie pozwala jej na uzyskanie SSN. Wyrobila sobie za to ITIN. I moje pytanie brzmi: jak najlepiej byloby dla niej rozpoczac historie kredytowa? Dopisac ja do moich kont (poki co Bank of America i CapitalOne) czy moze lepiej byloby aby sama niezaleznie starala sie o karte kredytowa? Wiem ze sa juz banki ktore oferuja SCC dla osob z ITIN'em... Pozdrawiam i z gory dziekuje za wszelkie sugestie!
kubakj Napisano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2007 Mam pytanie do kogos z was. Otoz moja zona jest ze mna w USA ale niestety jej status nie pozwala jej na uzyskanie SSN. Wyrobila sobie za to ITIN. I moje pytanie brzmi: jak najlepiej byloby dla niej rozpoczac historie kredytowa? Dopisac ja do moich kont (poki co Bank of America i CapitalOne) czy moze lepiej byloby aby sama niezaleznie starala sie o karte kredytowa? Wiem ze sa juz banki ktore oferuja SCC dla osob z ITIN'em...Pozdrawiam i z gory dziekuje za wszelkie sugestie! Dopisz ja do swoich kont i podaj ITIN. Dopisza ja do raportow kredytowych. Mozesz tez jej wyrobic karte kredytowa zabezpieczona na ITIN w BoA. Po 3 miesiacach mozesz smialo aplikowac o karte kredytowa niezabezpieczona w Citibank, CapitalOne, HSBC oraz Household. To jest z wlasnego doswiadczenia. Te karty dostala kobieta bez SSN, na ITIN. Limity: capitalone 1000$ hsbc 1000$ household 300$ bank of america secured 300$. + dopisane karty jako authorised user. Do tego dali abonament w Cingular bez zadnego depozytu.
Covadonga Napisano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2007 kubakj napisal: Dopisz ja do swoich kont i podaj ITIN. Dopisza ja do raportow kredytowych. Mozesz tez jej wyrobic karte kredytowa zabezpieczona na ITIN w BoA A w jaki sposob moge ja dopisac do raportow kredytowych?
majk Napisano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2007 Mam pytanie odnosnie korzystania z gotowki w ramach karty kredytowej. Czy jest to tak samo traktowane jak pozyczanie pieniedzy poprzez zakupy, z roznica w oprocentowaniu. Czy tez "krzyo sie patrzy" na klientow wyplacajacych gotowke z limitu na kartach kredytowych.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.